Author Topic: Registrace knihoven  (Read 977 times)

NeptuN

• I'd be forever young
  • Junior Member
Registrace knihoven
« on: October 06, 2005, 07:30:25 AM »
Ahoj v?ichni, potřeboval bych poradit. U některých nástrojů (IczLoader,iceload,...)mi program hlásí, ?e nemů?e najít knihovnu (*.dll),přičm? ta knihovna je ve slo?ce s programem. Myslím si, ?e program tu knihovnu nevidí proto,?e není registrovaná ve Windowsech. (programy jsem neinstaloval,pouze zkopnul) Nevíte tedy někdo, jak ji zaregistrovat?
Diky. :)
Knowledges are powerful weapon

Master

• [t4C]newbie child
  • VIP
Registrace knihoven
« Reply #1 on: October 06, 2005, 08:19:22 AM »
Zkus Start > Spustit a tam napis regsvr32.exe "cesta_ke_knihovne\knihovna.dll"

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
Registrace knihoven
« Reply #2 on: October 06, 2005, 08:20:46 AM »
Hmm,to asi nepůjde pokud nebude? mít knihovnu "registrovanou" (u některých ano)- zkus COMview tady  http://www.japheth.de/COMView.html
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

joe

• Newbie
  • *
Registrace knihoven
« Reply #3 on: October 06, 2005, 04:16:01 PM »
Nedalo by sa to dočasne prekopírovať do adresára system32 ? Cestu tam predsa pozná. Tak by to hádam aj tak mohlo fungovať. No mô?em sa mýliť...

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
Registrace knihoven
« Reply #4 on: October 06, 2005, 04:21:40 PM »
Quote from: joe
Nedalo by sa to dočasne prekopírovať do adresára system32 ? Cestu tam predsa pozná. Tak by to hádam aj tak mohlo fungovať. No mô?em sa mýliť...

Podle mně je to v tomhle případě jedno - aplikace si najde knihovnu jí nejblí? - čili i u sebe (a to prvotně - spí? tady jde opravdu o tu "registraci".(aspoň myslím)
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

joe

• Newbie
  • *
Registrace knihoven
« Reply #5 on: October 06, 2005, 06:36:47 PM »
Trochu sa mi pletie pou?itie prázdneho súboru s príponou .local
To sa pou?íva pod XP aby bralo dll-ko alebo exe-súbor z pracovného adresára a nie systémového. Nespomínam si, čo to bolo presne za informáciu ani kde som to mohol vidieť.

NeptuN

• I'd be forever young
  • Junior Member
Diky
« Reply #6 on: October 10, 2005, 03:33:38 PM »
Tak diky, uz mi to funguje  :) .
Knowledges are powerful weapon