Author Topic: Sentinel Super Pro Tutorial  (Read 933 times)

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
Sentinel Super Pro Tutorial
« on: June 12, 2006, 08:54:14 PM »
Vynikajici tutorial o problematice SSPRO + solutions na SSPRO crackme od cyberheg v podani CZpCZ - skvela prace o to vic cenena ,ze jde o temer kompletni vlastni studium.......fakt dobre - diky.
Stahujte <>

Neodpustim si tady malou poznamku - nechci nikomu sahat do svedomi ,ale kdyz ruzne po boardech (nebudu vsechny jmenovat - nejsou pouze CZ/SK) ctu dotazy od "newbies" zustava mi rcasto rozum stat na lenosti hranicici az s drzosti - CZpCZ je velmi konkretnim prikladem toho ze kdo chce dokaze lecos a to bez "otravovani"ostatnich - jeho skill jde nahoru neuveritelnym zpusobem target za targetem at uz jde o cme nebo ostrou apzz a mluvil jsem o tom nekolikrat - logicke uvazovani jde u nej ruku v ruce s pili a touze se neco naucit - myslim ze brzo bude ucit nas vsechny (mne tedy urcite)
« Last Edit: June 12, 2006, 09:10:57 PM by llAmElliK »
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

Conflict

• g0d i5 just a stat1st1c
  • Senior Member
Re: Sentine Super Pro Tutorial
« Reply #1 on: June 12, 2006, 09:22:08 PM »
heh, je to tak neznamy, ze sem usnul hned na prvnich 5ti radkach :D
ale obsahly je to dost, to budu loskat hodne dlouho

2 autor: kolik to sebralo casu? je to kurevsky dobra prace

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #2 on: June 12, 2006, 09:27:38 PM »
At autor odpovi sam - co ja vim , vim ze se zabyva ve volnych casech jednou Sentinel Apzz cca pul roku - a o tom jsem mluvil - chut a pile........
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

Z!L0G80

• -=[t4C]=-
  • Senior Member
« Reply #3 on: June 13, 2006, 12:33:27 AM »
jak dlouho uz se zabyvame tim key-lokem2? ;) no jo vim sem linej ja se ktomu tento tyden snad dokopu a napisu ten emu cca 10 radku :D ;)
-= SmrT SiGNaTuRaM !!! =-

Master

• [t4C]newbie child
  • VIP
« Reply #4 on: June 13, 2006, 06:57:26 AM »
Momentálně mám zkopu?kový,tak?e nemam moc času.Obzvlá?tě,kdy? sem ze 3 předmětu u? nedal zkou?ky :( No po zkou?kových se pokusím dodělat jumpika a mo?na skočím s lamem na toho securoma :)

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #5 on: June 13, 2006, 06:57:59 AM »
Quote from: Z!L0G80
jak dlouho uz se zabyvame tim key-lokem2? ;) no jo vim sem linej ja se ktomu tento tyden snad dokopu a napisu ten emu cca 10 radku :D ;)

No taky par mesicu:) - ale tohle samozrejmne vubec nebylo mysleno na tebe potazmo na "reseni neceho"ale na "studium" a na nektery "dotazy".........
[TiME4CRiME]

CZerezpiCZkin

• Junior Member
« Reply #6 on: June 13, 2006, 03:22:03 PM »
2 all:
  :o    dakujem za pochvalu, cakal som skor negativne reakcie...

2 Conflict:
  Kolko casu? Neviem, na zaciatku stala jedna app, ktory mi dohodil llAmElliK. S tou sa hrajem uz toho pol roka a stale nieco prehliadam... Zacal som ju robit "len tak". Potom som  zistil, ze asi bude lepsie mrknut sa na ten Sentinel lepsie.  :)  Len je problem pri zhanani info, ze nie vsetky su kompletne, tak som sa snazil len o to, aby som toho pozhanal co najviac a pridal aj nieco svoje.
CZpCZ