Author Topic: XorTool 2.1  (Read 513 times)

DARKER

• [SCF]
  • Administrator
  • Senior Member
XorTool 2.1
« on: November 01, 2007, 08:44:50 PM »
takze som oprasil jeden moj stary nastroj a nieco tam este podorabal, lebo minule som ho zrovna potreboval ... Jedna sa klasicky XOR, ADD, SUB a ROR/L kalkulator ktory navyse dokaze prebehnut subor danym algom, popripade dokaze v subore hladat stringy kodovane 1 znakom s ponuknutych algoritmov ... (neskor to mozno dorobim aj na vacsiu dlzku)

takze cakam nazory, navrhy, bugy a napady :-)

EN:
This application can do some basic  XOR, ADD, SUB and ROR/L calculation, crypt files with  these algorithms  or  search for  coded string  inside files (for code with 1 char length)

Read more in Readme.txt
« Last Edit: November 25, 2007, 06:36:21 PM by DARKER »

NeptuN

• I'd be forever young
  • Junior Member
Re: XorTool 2.1
« Reply #1 on: November 01, 2007, 10:21:25 PM »
hm... docela pekny programek, jen jsem se chtel zeptat, jaky pouzivas alg pro to sifrovani? kdysi jsem ve vb si napsal taky jeden programek pro sifrovani funkci xor, clovek tam musi pouzit nahodnou radu... Jen zbezne jsem zkusil nacist ten tvuj readme
"        -+-  XORTool v2.1 *  Cop
 yright (C)  DARKER (SCF) 2oo7  -"
a sledovat postupne sifrovani, kdyz jsem jako heslo napsal "nazdarek". tohle mi to vratilo:
"NAZDAREKCJWDA**9: A WE_APDA1 
    EC-HZD%37 +3ZL21#BNS VREF :eek:  :D
Knowledges are powerful weapon

DARKER

• [SCF]
  • Administrator
  • Senior Member
« Reply #2 on: November 01, 2007, 10:38:52 PM »
je to preto lebo na zaciatku je za sebou 8x space a ty si si vybral XOR. Maly znak XOR space = Velky znak, to ze ich tam bolo za sebou viac sposobilo ze sa ti zobrazil cely "NAZDAREK" :-)  ak by tam nebol space tak tam uvidis ine znaky ... to je proste klasicky XOR :-)

NeptuN

• I'd be forever young
  • Junior Member
« Reply #3 on: November 01, 2007, 10:47:27 PM »
njn, to bude asi tim, to jo.... jinak ted jsem si vsiml, jsou to sice jen vady na krase, ale v boxu mam jen par znaku.... hod tam scroll boxika, ne? a at to zobrazuje cely nactenyho soubor...  ;)  ( u toho crypt file ) jinak musim pochvalit barvicky oken - fakt dobre napad :) A mozna bych hodil nejakej peky picture  do about boxu ...  ;)  Jak rikam, drobne detaily, vcelku je to jedno.... jinak otazka pro vsechny.... ja teda cirou nahodou mam na kompu VB 6.0, takze mi ty ocxka jdou.... neni nejaky zpusob, jak po kompilaci pridat do toho exace nejake to ocxko? proste nejakej sikovnej programek na nizke urovni vytvori v exaci sekci, nahraje ocxko, presmeruje volani... ? nevite? spousta mych programku je takhle dost omezena instalacema ... :(
Knowledges are powerful weapon

DARKER

• [SCF]
  • Administrator
  • Senior Member
« Reply #4 on: November 01, 2007, 11:02:23 PM »
toto by to malo vediet:

Code: [Select]
http://www.moonlight-software.com/vbpower.htm
ale existuje este viac toolov ktore to dokazu ...
preto sa nesnazim pouzivat vela ocx, iba to najnutnejsie ....
« Last Edit: November 02, 2007, 09:19:30 AM by DARKER »

DARKER

• [SCF]
  • Administrator
  • Senior Member
Update
« Reply #5 on: November 25, 2007, 06:38:02 PM »
2.2 - [25.11.2007] - Krtko Release
+ Analyze file (byte occurrence)
+ Crypt file with other file (as key)
+ Minimize buttons
* Fixed closing subwindows with standard "Close" button