Author Topic: Softwrap (encrypted) main stub / XLok  (Read 426 times)

Tomasito

• Newbie
  • *
Softwrap (encrypted) main stub / XLok
« on: March 08, 2007, 06:13:39 PM »
Ma s touto ochranou niekto nejake skusenosti? Zial nenasiel som na nete iba jeden Tutorial ale iba v spanielcine  :mad: Takze ten mi velmi nepomohol.. Neviete niekto o nejakom zdroji informacii na tento protector?

bY ToMA$iTo!.sk

Tomasito

• Newbie
  • *
Re: Softwrap (encrypted) main stub / XLok
« Reply #1 on: March 09, 2007, 04:00:11 PM »
Od vcera sa mi podarilo nast jeden tutorial na strankach ARTeam. No je to iba navod ako vytvorit Loader a zbavit sa uvodneho nagu cim sa crackne TRIAL vezria. Mne to pomohlo akurat zbavit sa nagu, ale obmedzenia v hre samozrejme ostali lebo to nebola trial verzia.. Robim na hre Fish Fillets 2. Na stranke tvrdia ze je to Demo ale aj to ze po registracii sa odomkne. Cize ja by som to EXE potreboval unpacknut a pohrabat sa v nom.. :)  ale takyto TUT som nikde nevidel a ani ziadnu utilitku co by mi to pomohla unpacknut..

bY ToMA$iTo!.sk

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #2 on: March 09, 2007, 04:47:35 PM »
Softwrap pracuje podobne jako SHADeR - cryptovanim nepovolenych sekci kodu - co nema fungovat je crypted - a to je problem ...
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

Master

• [t4C]newbie child
  • VIP
« Reply #3 on: March 09, 2007, 10:56:42 PM »
Tak to resis uplne to samy co ja ted.Snazim se sehnat imgae od jednoho cloveka a pohrabat se v nem.Vic uvidim pozdeji.Jestli je to ale tak,jak rika lame,tak sme v haji...

Conflict

• g0d i5 just a stat1st1c
  • Senior Member
« Reply #4 on: March 10, 2007, 12:45:27 PM »
Quote from: llAmElliK
Softwrap pracuje podobne jako SHADeR - cryptovanim nepovolenych sekci kodu - co nema fungovat je crypted - a to je problem ...

takze nemas sanci, jedine ze bys byl holka  :D

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #5 on: March 10, 2007, 12:53:50 PM »
Nicmene zkus tohle
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]