jasne ze to lidi znaji.
sam by si to mel znat, kdyz ses na aeronet.cz, tam je vsechno smerovano pres anonym.to
Ja nemam ten pocit - ale ked to vravis ty, tak o bude asi pravda.. :confused:
No, kedze som dlhorocnym odchovancom aeronetu(teraz tam uz moc nechodim - teraz chodim furt len tu na t4c forum
) tak viem, ze najprv sa pouzivali na vsetky linky CODE tagy - ale potom dA zmenil nazor kvoli mne lebo som raz zakladal jeden topic(thread), v kt. boli CODE linky kt. presahovali urceny priestor na hlavnej stranke aeronetu - takze preto(vlastne kvoli mne a mojmu topicu) sa potom dA rozhodol, ze na aeronete sa budu pouzivat hyperlinky(podotykam, ze dA to vtedy prezentoval ako bezpecne linky). A hyperlinky sa pouzivali az dovtedy pokym som neodisiel(nie tak uplne lebo obcas tam zajdem) z aeronetu k vam do t4c fora(dakujem MASTERovi, ze ma vytiahol z aeronetu
). No a vsimol som si aj, ze teraz sa na aeronete pozivaju linky cez anonym.to..
Takze, kvoli tomu ze sa na aeronete pouzivali(uz nepouzivaju) hyperlinky(dA ich povazuje/povazoval za bezpecne) som si myslel, ze bude v pohode ked budem pouzivat hyperlinky.. Uz som mudrejsi - takze ich uz nebudem pouzivat :rolleyes: