No nazdar - pan jeste zije:) - zdravim, zkratim to a thread zamknu - zbytek vyresime po "nejakym kanalu" a nebo v uzavreny sekci tady na foru aby se mohli "on line" vyjadrit ti kterych se to nejvic tyka - az se shodneme znovu s konkretnim navrhem otevreme tento thread k diskusi k navrhum "finalniho reseni"...
Pouze velmi globalne a pro vsechny, kteri maji zatim moznost sledovat vyvoj tohoto navrhu:
Diky za nabidku - a ja osobne budu zvazovat z techto duvodu a to pro i proti:
- velikost posledni zalohy boardu je 53 MB !!!! (nevim kam az nas admini ic.cz pusti)
- nemame misto pro tutorialy a tools (me ftp je pouze "okrajove" jede na woknech na narychlo spleskanym compu a neni cas ho moc udrzovat")
jediny + je moznost rychlosti pristupu - vse bych rad na jednom "miste"
- polemizovat se urcite bude zejmena nad dalsim vyvojem a smerem boardu, je nepochybne videt, ze casu neni nazbyt a tudiz uz nemame silu to nejak ozivovat, proto to chce novej impuls a ja bych ho videl smerem k vetsi odbornosti zamerovanych temat a "prilakani novych tvari" - a s tim souvisi i nazev domeny - cracking - uz ve sve podstate tahne a rozhodne se vyplati dat do klicovych slov pokud chcete upoutat - na stranu druhou muze byt zavadejici - ale to je opravdu veci diskuse.
- ja se pouze trochu bojim pretazeni boardu - coz znamena nahrani - nejaka konfigurace, ktera je u vB pomerne velmi slozita a jedna podminka je svazana s druhou a v neposledni rade natazeni puvodni databaze - ale to snad slo pokud tvuj poskytovatel neomezuje treba velikost zalohy mysql dat.
- cili - jsem pro o teto veci diskutovat a pote zverejnit zamery a ty nechat dopilovat v diskusi (jeste upresnime jak se to cele odehraje) - ti co maji pristup zde do sekce Time4Crime ji ted budou sledovat a tobe tam pridam prava.
- chci opet oslovit a doladit s pikou preneseni a oziveni Picasso RE a to na dustojne misto se vsim vsudy
- thread zamykam a odtevru opet po "vyneseni rozsudku"..
Tak zatim a sejdeme se o par threadu nize......