Author Topic: Aeronet a dA  (Read 770 times)

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
Aeronet a dA
« on: June 29, 2016, 10:31:19 PM »
Cau,

vcera jsme nejak narazili v emailech na "melku" dA ze stareho boardu na aeronetu a jeho ochrane vatari atd.
Trochu jsem googlil a nasel treba toto.

Je to spis snuska plku stejne jako kdysi prispevky od dA (dnes Aeronet nectu vubec) - jen by mne zajimalo ze zvedavosti, kdo o nem vi neco vic - mozna by bohate slacilo info, jestli vubec existuje a existoval:)
To ze ve finale pouzival nick Dylan vime - ale muze bejt on tim kdo dneska "ridi Aeronet"?

TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

DARKER

• [SCF]
  • Administrator
  • Senior Member
Re: Aeronet a dA
« Reply #1 on: June 30, 2016, 10:22:10 AM »
dennikn.sk ma dnes akciu, takze hore spomenuty clanok si teraz mozte precitat cely (inak je v platenej sekcii a normalne si mozte precitat iba polku)

Z!L0G80

• -=[t4C]=-
  • Senior Member
« Reply #2 on: July 01, 2016, 01:05:29 AM »
kopie .. >> hxxp://ded-vasilij.livejournal.com/1128894.html?thread=1506494
-= SmrT SiGNaTuRaM !!! =-

pr0p4g4nd4

• [SCF]
  • Senior Member
« Reply #3 on: August 20, 2016, 09:14:18 AM »
dA existoval samozrejme, skusal toho vela - od nejakeho toho re, kodenia ochrany (vlastne nie, on to nekodil on len dodaval "super napady" ohladne moznosti ochrany (ochrana obrazkov bola tiez "most legendary")) az po nejake pokusy s virusmi. jeho napady ohladne digitalnych stringov, ci ako to volal, boli legendarne - dokonca ma digital string aj patentovany (staci si pozriet americke patenty).

on je za aeronetom, to je jasne. navyse, to ze za nim je sa podarilo zistit uz aj ludom z ct. jedine co ma prekvapuje, je ze mareka vychytali tak lahko. cakal by som, ze sa aspon trochu posnazi, aby nebolo mozne zistit jeho meno tak lahko:

Code: [Select]
http://www.ceskatelevize.cz/ct24/1837211-reporteri-ct-patrani-po-zahadnem-muzi-ze-spikleneckeho-webu-aeronet
Aký je rozdiel medzi mladým a starým chlapom?
Mladému behá piča po rozume, starému po byte...

Kto robí je robot, kto koktá je.. koktavý!

DARKER

• [SCF]
  • Administrator
  • Senior Member
« Reply #4 on: March 04, 2020, 02:03:30 PM »
dA pokracovanie:

Vedoucí Kolotoče - Aeronet / 2. března 2020
https://www.youtube.com/watch?v=g31cWRsKKy4

pr0p4g4nd4

• [SCF]
  • Senior Member
« Reply #5 on: March 04, 2020, 02:26:21 PM »
kokos, prave som sem ten link na to video isiel dat, si ma predbehol. :) legendarny dA z AE nazivo, to video TREBA VIDIET!
Aký je rozdiel medzi mladým a starým chlapom?
Mladému behá piča po rozume, starému po byte...

Kto robí je robot, kto koktá je.. koktavý!