Author Topic: Nový HW serveru ic.cz  (Read 870 times)

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
Nový HW serveru ic.cz
« on: October 04, 2005, 11:22:04 AM »
Hi,

během spu?tění tohoto fora jsem zaznamenal připomínky na "rychlost" servru.
Tohle by se teď mělo zlep?it - mně se zdá ?e to lep?í je,admini IC.CZ pořídili nový HW na provoz servru - čili rychlost u? by měla být lep?í .
Osobně jsem toto nějak neře?il proto?e t4c bě?í na free hostingu IC.CZ - tak?e slu?by máme zdarma a mám pocit ?e při srovnání např.technické podpory na jiných free hosting-ových servrech jsou admini IC.CZ opravdu na super úrovni a sna?í se vycházet vstříc i osobním po?adavkům některých účtů.
I slu?by poskztované IC.CZ jsou podle mně na to ?e se jedná o free hosting na vysoké úrovni - proto jsem jim prostě občasné výpadky a zpomalování připojení "odpou?těl".
Jsem zvědav jestli nakonec přistoupí i k mo?nosti placených slu?eb a tím roz?íření např.prostoru ap. - v tom případě asi nebudu váhat proto?e jak říkám jejich přístup by mohl být příkladem pro ostatní servry - na .fbi máme placený hostning a sami jste viděli ?e je úplně na h***o - musel jsem forum přesunout a na moje dotazy nikdo neodpovídal co? znamená,?e a? vypr?í předplacení u? jej dál neprodlou?ím pokud se tam něco radikálně nezmění.
To jen tak na okraj........
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

Master

• [t4C]newbie child
  • VIP
Nový HW serveru ic.cz
« Reply #1 on: October 04, 2005, 01:08:37 PM »
no hura,je to konecne rychlejsi

Iron Screw

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • Senior Member
    • http://ironscrew.wz.cz