Ac to zprvu vypada velmi rozdilne, vetsina instalatoru skonci na tom ze udela hroznou kupu souboru v temp adresari, pokud mozno pusti nekolik procesu a trada...vtip je v tom, ze vetsina instalacnich systemu umoznuje autorum dopsat si neco jako plugin pro instalaci - a oni toho hojne vyuzivaji, obzvlast ke kontrole seriovych cisel.
Z toho plyne nekolik postupu: chces-li soubory, promaz temp a koukni se co pribylo kdyz jsi pustil instalaci. chces-li debbugovat, zobraz si v necem strom procesu a pokus se pripojit na ten co nejvic child..nebo proste ten co vlastni ten okenni objekt do ktereho mas zadavat cislo(
http://www.sysinternals.com). chces-li analyzovat, viz krok 1 a pak hledej dll s podezrelym nazvem:) jestli te nenapada jak, tak treba tak ze pustis 2 ruzne instalace ze stejneho instalacniho systemu (ex: installehield) a budes hledat 10 rozdilu..
[EDIT - Pozor na funkční linky (odškrtni před odesláním zprávy "Automatically parse links in text")-llAmElliK][ed2] sorry za ten link, ale rozmrzelo me ze se nejak parsnul i kdyz jsem to odskrtl, tak jsem to nechal plavat - ale vzdycky jsem premyslel jestli je takovy problem cele parsovani linku v tom phpku vykomentovat, kdyz to vsechny tak prudi... [/ed2]