nezbyva nez FT podekovat. je to moc pwkny. i kdyz radsi pouzivsm schuMACHER
ale i ten macher je peknij. mam v sobe skoro cely sampanski, tak to rozvedu trochu vide. proc cely sampansky? protoze celej den uceni, a to sem si rikal ze vo vikendu se ucit nikdy nebudu. to abych si na zkouskovy poriadil velkou zasobu chlastu. aaaa neser voctomilko,.,!!!.... taky vas svtou ty maly musky? mi reknete kde se berou?? u me doma nic nekvasi, takze vod souseduu... proc proc proc to delaji? proc radsi neunpackujou manualne starforcs nebo v dnesni dobe tak oblibenej tages. stejnak vam reknu, ze tages se mi hodne libi. ale co se mi nelibi sou ty musky, neseerr.... uz zas. ji asi zabijo, nic jinyho si ani nezaslouzi svinka jedna okridlene chlupata..... tak co sem ti rekl... nechlastej mi sampano..... mlask. malem se rozbil LCD. to by byla vecna skoda. skoda roomster je zajimavy s rady vybocujici auticko. libi se mi vysoky stropy. to mi pripomina kamosum Jazz. konecne auto do kteryho se vejdu
aaaa az ted sem pochopil asi tu FTyho zarazku. ty sycaku
no to snad neni mozny, tady si delaj sradnu se starejch lidi. achich ouvej ta dnesni mlades ale dopadla. porad by jen chlastali a hulili. kam tem svet speja. uz sem rikal jak me stvou ty musky? dostal sem napad na antidebug. co takhle presmerovat vsechny jmp dword (FF 25) API funkci nkam. treba do novy sekce? myslite ze by si s tim oly poradil, ze by je zobrazoval pri debugovani? a co je takhle jeste za sifrovat? a desifrofvat je az pri pouziti? desifrovani by bylo v poho, protoze se neco uklada na stack, nebo... muskoooo neser. stejnak mi vrta hlavou jak ta beerluska prolomila shaderea. prej dve a pul hodiny to zkouselo kombinace nez to hodilo vysledek. ale to je prece dobry ne? s kazdou novou verzi znova 2 a pul hodky desifrovani. lepsi nez manual unpack na par sekund. shader je vychytanej programek. trocha reklamy a zadna skola a byl by z neho majstrstik. taky sem si cetl o tech krypto elipsach bo co to je. libi se mi jak je to jednoduchy. principem skoro stejne dobry jako shader, hehehehe. chvastal conflictik zas boduje. chce se mi curat, ale nechce se mi zvedat. ach jo. nechcu si zamokrit moje celodenni sedaci mistecko. buuuuuu. ahoj brou noc. a jeste jeste... a ja us nevim....