Author Topic: [TiME4CRiME] - Next  (Read 1858 times)

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
[TiME4CRiME] - Next
« on: December 19, 2005, 06:21:24 PM »
Hi,

tohle bude mo?ná trochu nezá?ivnej příspěvek ,ale nedá se nic dělat - snad se tím prokou?ete.
Dal?í rok v pr... a blí?í se o5 nový - dávám to sem teď ,neboť zbývá je?tě pár dní na přemý?lení.
Nerad si osobně dávám nějaký předsevzetí proto?e na ně stejně ka?lu - čím nejvíc pak zklámávám sebe .
Nedávno sme s IS tak nějak přemej?leli jak asi dlouho bě?í t4C - no teď u? zas ani nevím a tak po tom čase přemyj?lím co dál.
Z vlastní zku?enosti dnes u? vím a vidím to i u ostaních,?e je čím dál méně času a pokud se chce člověk nějak udr?et v závěsu musel by u počítače sedět asi 100 hodin denně nebo mít mozek jak ten Ajzn?tajn nebo jak se jmenoval:D
Nemám ani to ani to - jsem u? unavenej věčným studiem jednoho packeru a kdy? u? člověk něco ví je nová verze a úplně jinej postup a to nemáme pouze jeden ?e?
Čili jsem se rozhodl alespoň za sebe a doufám ?e se najde pár těch co helpnou a doká?em alespoň na jednom postu něco zvládnout.

Netvrdím ?e nekouknu na nic jinýho (to bych se asi zbláznil) ale prioritně se chci věnovat HW Reversingu - čili DONGLE (HASP,Sentinel atd) + na ?ádost Master-a něčemu co s tím taky ač se to nezdá souvisí a to CD / DVD ochranám a tam předev?ím STARFORCE.
Čili - 99 % ve?keré práce kolem mně + lidí,který do toho půjdou se točit kolem tohoto a to jak RELEASY (princip zůstává stejný) tak popř.tutoriály etc.
Časem udělám stránku jen o této problematice (ostatní samozřejmně zůstávají).
Lidi,kteří jsou ochotný se k tomuto "tématu"přidat doufám tím ?e řeknou ANO taky dál pomů?ou - zatím vím asi o dvou jménech (zhruba).
Chci zmapovat ve?kerou tuto problematiku,čili práce to nebude na týden ani na měsíc ,vím jak jste na tom ka?dý s časem,proto ne? řeknete ?e ANO tak si to rozmyslete - zejména problematika SF je jak jistě nemusím předesílat velmi obsáhlá a dost mo?ná s nulovou ?ancí na úspěch.
Tak?e sečteno a podtr?eno - chci pár lidí ,kteří to nehodí za hlavu - pomů?ou a vydr?í.
Klidně sem pi?tě svoje názory nebo mi dejte vědět na PM - pokud máte pocit ?e chcete nebo někoho znáte kdo by byl ochoten dejte vědět.
Dejte i vědět co Vy sami byste navrhovali - jak dál co Vám tady chybí etc.

Předem v?em díky
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

Conflict

• g0d i5 just a stat1st1c
  • Senior Member
[TiME4CRiME] - Next
« Reply #1 on: December 19, 2005, 08:38:49 PM »
teda, Pane llamelliku to mi nesmite delat.
uronil jsem nejednu slzicku pri cteni :(  a je jedno jestli slo o slzy ze smichu nebo place.
vim jak je tezky venovat se RE, chce to hafo casu a ten v dnesni dobe ma jen malo kdo.
chtel bych zkusit HW RE, protoze je to neco novyho a ochrany typu S/N uz me nebavi, ALE nevim jestli budu mit dostatek casu.
predbezne se hlasim pro HW RE, ale jak sem rikal, nevim nevim.

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
[TiME4CRiME] - Next
« Reply #2 on: December 19, 2005, 09:00:06 PM »
Hmm,v ?ádném případě nemá jít o ?ádný konec - naopak ,o začátek něčeho novýho ,ale systematickýho a na úrovni.
Stejně jako se jednoho dne např. ARTeam rozhodli ?e u? nebudou vydávat releasy ,ale psát tutoriály - dneska jsou v tomhle směru ?pička - dělaj jednu věc ale pořádně a s nasazením.
Nemá smysl plácat se ve "v?em" a napůl nebo na 3%.
Děsí mně pohled na "warez"fora s 1,500 a více members (?koda ?e nevidíte kolik jich u nás týdně přijde zabanovat proto?e se jenom regli a neodklikli ani autorizační meil) - pokud chcem něco znamenat musíme něco dokázat - jinak to nemá smysl udr?ovat ani zadarmo.
Opět a znovu překopu Crime Members a uvidíme co bude dál.
Stále je?tě čekám na dal?í návrhy........
« Last Edit: December 19, 2005, 10:35:34 PM by llAmElliK »
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
Pf
« Reply #3 on: December 24, 2005, 12:57:43 PM »
A tady něco do Novýho roku;)
[TiME4CRiME]- PF
[TiME4CRiME]

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
[TiME4CRiME] - Next
« Reply #4 on: December 25, 2005, 02:30:05 PM »
Pomalu se blí?í New God a stále se nikdo nehlásí...........hmmmmm.Ne vá?ně,vím ?e určitě budu s Master-em + jsem je?tě po?ádal ohledně problematiky DONGLE jednoho člověka mimo "nás".
Já osobně bych tady oficiálně po?ádal o pomoc (krom jiných) jednoho z NEWbie (který u? dávno dle mého do této kategorie nepatří) a to CZ...piCZ (kua změň si nick na něco míň komplikovanýho:)) - mů?u mu to samozřejmně říct i na ICQ ale chci abyste věděli ?e podle mně má hlavu na to aby dokázal zvládnout věci,které nejsou zatím nikde moc popsány a to pouze logickým uva?ováním..
Nikoho jiného samozřejmně nevyjímám,ale vím jak to je s časem atd.... o tohle jméno ,prozatím neznámé bych osobně stál.
Jak jsem řekl v úvodním příspěvku,pokud to nikdo "vezme" chci aby to k něčemu vypadalo a ne se jen vezl........díky v?em za toto a i za celý rok ?e jsme to tu nějak přestáli,nikdy u nás nebude tolik members jako na "freeWAREZforALL"ale s tím se musíme smířit.
Pokud si prohlédnete statistiky přístupu na?eho nového projektu RE Tutorials World (to je ten čtvereček úplně dole) uvidíte ?e se docela brzy chytl,čili nic není beznadějné;)
V?em členům a i nečlenům přeju to co se normálně přeje,v?em "studujícím" aby to zvládli ve ?kolách OK a těm kteří pracují na svých projektech aby jim to přineslo to co očekávají.
Mimo okruh [t4C] děkuji DARKERovi za to ?e má svůj "hlavní stan" pro p32dasm na na?ich stránkách a otevřel je tak celému RE světu..........
Zároveň musím poděkovat HypnotiX-ovi za jeho "husarský"kousek s Fake Signerem,který nás taky dost zviditelnil.
No a mist-ovi znovu díky za prostor pro RE Tut.World................
Díky prostě v?em,kteří vědí ?e za to nic nebude přesto se zapojili..............
Přátelé díkes moc a snad po nás jednou něco zůstane..;)
[TiME4CRiME]

CZerezpiCZkin

• Junior Member
[TiME4CRiME] - Next
« Reply #5 on: December 25, 2005, 04:27:33 PM »
2 llAmElliK:
   Velmi si ma potesil tym, co si o mne napisal, vazim si toho. ( Fakt som sa aj zacervenal...  ;)  ) Dakujem.
   Sam som sa neodvazoval pridat k tym, co sa pokusia o Starforce a vlastne o DONGLE vseobecne. Nebolo to nedostatkom zaujmu, ale tym, ze sa nepovazujem za dostatocne zdatneho a nechcel som zbytocne brzdit tych lepsich. Pokial teda proti tomu nic nemas, tak do toho idem s vami aj ja (a rad).

P.S.
  Uznavam, ten nick je trosku komplikovany. (otitulovali ma tak na jednej dost "bujarej" akcii). Uvedomujem si, ze nie je ani privelmi slusny  :D  , takze ti prudernejsi s nim mozu mat problem, preto sa snazim pouzivat aj slusnejsiu obdobu nicku: CZpCZ
CZpCZ

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
[TiME4CRiME] - Next
« Reply #6 on: December 31, 2005, 05:22:27 PM »
Tak?e zbývá pár hodin - jsem tu v tomto roce naposled s nezá?ivným tématem o pravidech boardu.

Na vý?e zmíněné téma se uavřela skupina cca 5 lidí - nebudu jmenovat - v?em tímto děkuji.
Dál - ostatní krom vybraných NEMAJÍ přístup do CD/DVD protect a StarForce - určitě jste si v?imli ?e nutné heslo - pokud máte zajímavý příspěvek dejte vědět - dám vám heslo - po del?í va?í nečinnosti jej o5 odeberu - sry.
Oněch 5 jmen bude samozřejmně přístup mít.

Dále - krom "větru" v t4C jako takovém ,přijde vítr v MOD postech fora - postupně zru?ím v?echny nečinné MOD a dám místo novým.(máte li někdo zájem dejte vědět)
MOD se jako v?ude jinde na foru postará o chod - správné umístění příspěvků etc.

Za dal?í - zcela bezpomínečně s nástupem nového roku vy?aduju u v?ech CME (i newbies - tam ponechte i originální) t4C předdefinované info (stáhnete v podmínkách cme) myslím to vá?ně - nebudu nikoho u? upozorňovat a takové CME bez na?eho .nfo - SMA?U a dotyčnému ji? nedovolím upload.!!!!
Toto platí i o ře?ení - přibalte tam k ře?ení t4C info kde bude jako REL prostě jen dané ře?ení - je-li to někomu zatě?ko neposílejte svá ře?ení.
(cme mů?e stahovat ka?dý - a já nechci aby bylo bez t4C infa)
To samý RELEASES - pokud nikdo náhodou nějaký "zplodí" bude tam t4C info - jinak jej NEUAPLODNU.
Já osobně u? budu z 90% releasovat pouze DONGLE + CD protect (podaří-li se)

Sna?te se v?ude dr?et tematu threadu (to tady snad v?dy platí).
Časem snad na něco je?tě přijdu a dám to sem.
Závěrem - snad je ka?dému jasné ?e bez toho aby byl platným členem t4C není mo?né vstupovat na FTP a do RELEASES.

Díky za pozornost a ?tastný nový rok (celý, proto malé "n")
[TiME4CRiME]

Master

• [t4C]newbie child
  • VIP
[TiME4CRiME] - Next
« Reply #7 on: December 31, 2005, 05:43:29 PM »
S tema nfočkama je to zajimavej napad.Uvidime :)

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
[TiME4CRiME] - Next
« Reply #8 on: December 31, 2005, 06:13:35 PM »
Quote from: Master
S tema nfočkama je to zajimavej napad.Uvidime :)
.......?ádná novinka ode mne - je to proto ?e "věci"prezentované na foru [TiME4CRiME] se stávájí tak trochu copyrightem t4C zaslou?íme si ,aby kdy? si to někdo stahuje si přečetl alespoň nfo.
Pro jistotu - tady nový t4C.nfo + crackME.nfo - pokud byste chtěli postnu program Inserter (pokud nemáte) i s nadefinovaným nfo - co? znamená,?e pouze vyplníte kolonky a vygenerejute vyplněný nfo.
« Last Edit: January 10, 2006, 04:09:01 PM by llAmElliK »
[TiME4CRiME]

Master

• [t4C]newbie child
  • VIP
[TiME4CRiME] - Next
« Reply #9 on: December 31, 2005, 06:41:00 PM »
stahnuto,cumnu na to.Jinak mam novyho avatara,co vy na nej ?? :D
Tady je ve vetsim podani:

www.super.cz/vtipky/2265-skretus-klaus.html

[EDIT:Kill-nul jsem link - hlídejte si to]llAmElliK
« Last Edit: December 31, 2005, 07:00:37 PM by llAmElliK »

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
E-Books??
« Reply #10 on: January 14, 2006, 02:02:17 PM »
Jeste v ramci reorganizace - premyslim o uplnem zruseni sekce E-BOOKS - TUTORIAL - zda se mi zbytecna a nebo alespon neprehledna.
Pokud mate jiny nazor tak prosim - popr.navrh jak ji udelat prehledneji.
Diky
[TiME4CRiME]

CZerezpiCZkin

• Junior Member
[TiME4CRiME] - Next
« Reply #11 on: January 14, 2006, 04:18:33 PM »
No podla mojho nazoru, by sa ta sekcia mohla zrusit. Myslim si, ze ho plne nahradzuje REverse EnginEEring Tutorials World. Ale tie linky na rozne tuty (zo sekcie E-BOOKS - TUTORIAL)  by som zachoval a umiestnil na uz spominane stranky Tutorials Worldu, aby to bolo vsetko pekne pohromade...
CZpCZ

Master

• [t4C]newbie child
  • VIP
[TiME4CRiME] - Next
« Reply #12 on: January 14, 2006, 06:17:20 PM »
presne tak

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
[TiME4CRiME] - Next
« Reply #13 on: January 14, 2006, 06:37:46 PM »
Teoreticky veskere zasadni tutorialy co se tady vykytovaly jsou uz na RE World ,ovsem davat na RE World linky se mi nechce a je to v rozporu s tim co chceme - ty tutorialy shromazdit v jednom miste - a tahat veskere E-BOOKS a prendavat tam by byla otrocina - coli to vypada ze to zrusime tak jak to je...souhlas?
[TiME4CRiME]

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
[TiME4CRiME] - Next
« Reply #14 on: January 15, 2006, 04:24:11 PM »
SMAZANO - co bylo zajimavy a nebylo na RE World sem tam presunul.
[TiME4CRiME]