Pomalu se blí?í New God a stále se nikdo nehlásí...........hmmmmm.Ne vá?ně,vím ?e určitě budu s Master-em + jsem je?tě po?ádal ohledně problematiky DONGLE jednoho člověka mimo "nás".
Já osobně bych tady oficiálně po?ádal o pomoc (krom jiných) jednoho z NEWbie (který u? dávno dle mého do této kategorie nepatří) a to CZ...piCZ (kua změň si nick na něco míň komplikovanýho:)) - mů?u mu to samozřejmně říct i na ICQ ale chci abyste věděli ?e podle mně má hlavu na to aby dokázal zvládnout věci,které nejsou zatím nikde moc popsány a to pouze logickým uva?ováním..
Nikoho jiného samozřejmně nevyjímám,ale vím jak to je s časem atd.... o tohle jméno ,prozatím neznámé bych osobně stál.
Jak jsem řekl v úvodním příspěvku,pokud to nikdo "vezme" chci aby to k něčemu vypadalo a ne se jen vezl........díky v?em za toto a i za celý rok ?e jsme to tu nějak přestáli,nikdy u nás nebude tolik members jako na "freeWAREZforALL"ale s tím se musíme smířit.
Pokud si prohlédnete statistiky přístupu na?eho nového projektu RE Tutorials World (to je ten čtvereček úplně dole) uvidíte ?e se docela brzy chytl,čili nic není beznadějné;)
V?em členům a i nečlenům přeju to co se normálně přeje,v?em "studujícím" aby to zvládli ve ?kolách OK a těm kteří pracují na svých projektech aby jim to přineslo to co očekávají.
Mimo okruh [t4C] děkuji DARKERovi za to ?e má svůj "hlavní stan" pro p32dasm na na?ich stránkách a otevřel je tak celému RE světu..........
Zároveň musím poděkovat HypnotiX-ovi za jeho "husarský"kousek s Fake Signerem,který nás taky dost zviditelnil.
No a mist-ovi znovu díky za prostor pro RE Tut.World................
Díky prostě v?em,kteří vědí ?e za to nic nebude přesto se zapojili..............
Přátelé díkes moc a snad po nás jednou něco zůstane..