Author Topic: InstallShield+KEY  (Read 507 times)

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
InstallShield+KEY
« on: August 14, 2006, 02:36:10 PM »
Helpne mi nekdo s InstalShieldem kterej potrebuje KEY?
tHX
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

Goblin

• Newbie
  • *
Re: InstallShield+KEY
« Reply #1 on: August 14, 2006, 02:56:35 PM »
Zdar, mam cas tak bych to mohl zkusit, ale nevim jak moc je to obtizny. Presnej target?

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #2 on: August 14, 2006, 03:08:41 PM »
Cuus,

no upresnim to - nejjednosussi cesta je upravit script kterej tvori (extrahuje setup.exe) byva v pripone .inx
Ten jsem uz nasel a decompiloval - SiD decompiler umoznuje editace mat.funkci a jejich nasledne ulozeni - pak pouzijes editovany script (podstrcis jej)
Ovsem za prvy - SID mi nevyhovuje svou neprehlednosti a tm ze neumi kopirovat do clipboardu - jinak target ma cca 200 Mega (muzu postnout zajemcum na PM)

EDIT - takze pokud to nekoha zajima a neco tam uvidi tady se mi podarilo decompilovat setup.inx - viz attachment.
« Last Edit: August 14, 2006, 03:22:03 PM by llAmElliK »
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

Master

• [t4C]newbie child
  • VIP
« Reply #3 on: August 14, 2006, 07:53:35 PM »
Tak sem koukal na ten script a myslim,?e z toho se asi moc pouzit neda.Je to strasne neprehledny a najit to,co to opravdu chce bude stra?ný.

Goblin

• Newbie
  • *
« Reply #4 on: August 15, 2006, 08:07:06 AM »
Na offsetu 0000E575: 0004 je if kterej pri neplatnosti klice skoci na kod kterej vyhodi hlasku Bezpečnostní klíč není správný . Otazka zni jak to patchnout sid umi patchovat jen operatory :(  a to mi tam nestaci. Udelat kg bude dost narocny ale mozna nic jinyho nezbyde... Nebo jakej navrhuje postup ?
« Last Edit: August 15, 2006, 08:47:10 AM by Goblin »

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #5 on: August 15, 2006, 09:41:10 AM »
Jo parada - ovsem dalsi otazka zni - po patchi musis zpet upravit checksum scriptu (videl jsem tool kterej to umi upravit ale nemuzu ho ted nikde najit) a dalsi vec ,"podstrcit"novy script se musi ve spravnou chvili v okamziku kdy se rozbali do "temp" - (protoze v exe ani .msi neni) -cili zrejmne BPX na create file a nacpat to tam - ale to neresi situaci pac ta aplikace neni pro mne - takze opravdu asi KG :confused: a KG znamena poprat se s BlowFish.

Jeste neco - mam InstallShield Debugger - mate s nim nejake zkusenosti?Je nutny mit nainstalovane cele DEVStudio?
« Last Edit: August 15, 2006, 01:14:51 PM by llAmElliK »
[TiME4CRiME]

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #6 on: August 16, 2006, 06:25:47 PM »
Mozna bysme se mohli vykaslat na instalaci a zkusit rozchodit primo onen laser32.exe - najdete ho v adresari \program files\bin
Mozna budete muset nacpat nejaky knihovny co chybi tim ze neprobehla instalace do system32 - upravit win.ini a pak osetrit to ze bude neco chybet v registrech - samotna aplikace je ve VB.:mad:
[TiME4CRiME]

Goblin

• Newbie
  • *
« Reply #7 on: August 21, 2006, 01:46:56 PM »
No ja bych sel do toho kg je to prirozenejsi cesta. K tomu je potreba zacit s analyzou funkci. Ja jsem zacal od 0000D223: 0004 kde je prvni kontrola serialka.Zatim mam tohle
Ma cenu pokracovat nebo ten soft za to nestoji ?