Author Topic: Návrh na PE tut...  (Read 3684 times)

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
Re: Návrh na PE tut...
« Reply #30 on: June 22, 2006, 12:47:15 PM »
Myslim ze IS i HypnotiX mi ctou myslenky - co se tyce tisku je to jasny - tohle se vytisknout neda.Druha vec je ta - nechci mit dve verze - chci jednu autentickou pod kterou kazdej uvidi t4C.
Moje predstava je jak jsem rikal uz tady driv ,ale popisu to na tomhle konkretnim pripade.
Barvy - bily podklad a cerne zakl.pismo + napr modre dulezite veci aj. barvy.
(musime se shodnout i na typu fontu)
Logo velke korni + pokud jde "vodotisk" nak na kazde strance (sede [TiME4CRiME]).
Rad bych jak rika Hypno zachoval sled jako ma ARTeam - neni to kopirovani pouze proste pouziti osvedcene veci.
A dal - pokud uz se to taghle rozdeli na "kapitoly" tag aby se dali oklikat kapitoly (pdf to umoznuje)
Jinak nechci mluvit za IS ale myslim ze jeho formatovani vyznelo ve smyslu "sirsich sloupcu"...
Tolik asi ode mne.......
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

Iron Screw

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • Senior Member
    • http://ironscrew.wz.cz
« Reply #31 on: June 22, 2006, 03:43:59 PM »
JO presne ... ty sloupce jsou takovy uzky. Kdyz uz zarovnani na stred, tak bych to dal sirsi... nebo proste klasicky zarovnat vlevo nebo do bloku, tak jak to ma kazda knizka.
Je to takovy prijemnejsi na oko. Souhlasim s llAmElliK-em, dobry napad rozdeleni do kapitol, ale chybel me tam odkaz na rychle prepnuti na danou stranku.
Co se tyce fontu pisma tak navrhuji Courier (New), Arial nebo Times New Roman.
To jsou ty standardni typy. Pokud ma nekdo jiny, lepsi font tak napiste.
TiME AND LiFE ARE ETERNAL - REVERSE ENGINEERING IS WAY OF LiFE
SO ISN'T CRIME

[TiME4CRiME]

CZerezpiCZkin

• Junior Member
« Reply #32 on: June 22, 2006, 03:47:22 PM »
Co sa tyka mna, ja by som si odpustil tu sekciu "Final words", mne to tam akosi nesedi... ( Je to vsak iba moj osobny nazor.)
Cierne pozadie sa mi paci a je prijemne na oci, ale uznavam, ze pre tlac to nie je bohvieco. Preto by som navrhoval, aby sa riesenia na CME robili napriklad ako klasicke .txt subory - je to asi najpristupnejsi format. Ten format .pdf by som radsej pouzil na nieco "vacsie" - na nieco, co stoji "za to" (nieco rozsiahlejsie a obsirnejsie), pripadne na reverz ostrej app. Jednoducho, aby to nevyzeralo ze balime do takej peknej formy kazdu blbost, co vypotime...  ;)
Taktiez zdielam nazor s llAmElliKom ohladne tych "klikacich" kapitol, vyzera to profesionalnejsie a ulahcuje to orientaciu.

Pismo navrhujem Arial, je dobre citatelne a "vsadepritomne". Navrhujem klasicke rozdelenie dokumentu do kapitol, podkapitol a odstavcov (odsekov).
CZpCZ

Conflict

• g0d i5 just a stat1st1c
  • Senior Member
« Reply #33 on: June 22, 2006, 04:57:49 PM »
Final Words(greetings) mi taky vadi. Je tam toho moc.
Uplne by stacilo Copyright Š 1980 by T4C. All Rights Reserved.

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #34 on: June 22, 2006, 05:12:28 PM »
Quote from: Conflict
...Copyright Š 1980 by T4C. All Rights Reserved.

..tomu rikam bohata historie :D
No nic stahnu Ad*be a zkusim neco navrhnout.........
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

Master

• [t4C]newbie child
  • VIP
« Reply #35 on: June 23, 2006, 08:41:51 AM »
Tak fajn,mrknu na tutory od ART a uvidim jak to je,jinak s tema sirsima sloupcema mozna bude problem,jelikoz jeste neumim dost veci,ale jdou,musel bych se asi poptat.Dale nevim,cos mel lame na mysli s tim logem.Odkazy me tkay napadly,jenze ty mi jaksi nefungovaly,nevim proc,bude se to muset s nima nejak vyresit.Stejne tak s tim vodotiskem,melo by to jit,ale zatim fakt nevim jak.

Jinak,chtelo by to hodit sraz na irc nebo nekde a abych vam rozdal odkazy atd co stahnout.Popripade nastaveni atd...

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #36 on: June 23, 2006, 09:09:12 AM »
IRC bohuzel nemame - veci pouze pro nas muzes resit nekolika zpusoby - bud je hod jako txt do attachmentu a zahesluj  (heslo nejak predas) nebo po PM a nebo je das do threadu t4C - tam se nikdo krom nas nedostane (snad).
[TiME4CRiME]

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #37 on: June 27, 2006, 10:40:28 PM »
Tady jsem sehnal jeden tool na PDF - vlastnosti dokumentu od ARTeam ho "odhalili" tag jsem ho zkusil.
Musim rict ze veeeeeeeelmi dobry.
Udelate v pohode pdf dokument - ulozite jako treba sablonu nebo vyhodi pdf - krasne a intuitivne se v nem dela umi toho opravdu moc a neni narocnej.
Vyzkousejte - zkuste navrhnout "sablonu" ja taky a pak to vyberem tu NEJ.
Zakladni vlastnosti uz zname - tagze hura do toho - az neco bude vypilujeme vlastnosti dokumentu jako takoveho.
Vse v attachmentu....
[TiME4CRiME]

Master

• [t4C]newbie child
  • VIP
« Reply #38 on: June 28, 2006, 05:53:00 AM »
Tak me nefaka ten kg,vzdycky mi to nahlasi licence error a chce to reinstal.Ma nekdo to samy?

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #39 on: June 28, 2006, 03:28:13 PM »
Zadavas serial dle navodu?Mne to jede v pohode - vygeneroval jsem reg.key pridal do registru a v pohode , CZpCZ taky ... tag nevim.
[TiME4CRiME]

Master

• [t4C]newbie child
  • VIP
« Reply #40 on: June 28, 2006, 07:19:50 PM »
hmm,kua,zas master musi chytit nejakou kravinu...

Edit:tak uz to najedou jede,nechapu...
« Last Edit: June 28, 2006, 09:02:19 PM by Master »

CZerezpiCZkin

• Junior Member
« Reply #41 on: June 28, 2006, 09:38:23 PM »
Mam malicky dotaz. Ak dam cislovanie stranok do hlavicky stranky, neda sa mi nastavit, aby necislovalo tu uplne prvu stranku (aby zacalo az od tej druhej) - na titulku sa mi to akosi nehodi. Ma niekto nejaky napad? Skusal som to vlozenim malej tabulky s cislom strany na zaciatok kazdej stranky, ale pri konverzii do pdf sa mi to riadkovanie o kusok posunulo a tym padom to prestalo plnit ucel...
CZpCZ

Master

• [t4C]newbie child
  • VIP
« Reply #42 on: June 29, 2006, 10:11:51 AM »
Taky sem nad tim uvazoval,nevim,budu muset napsat jednomu uciteli,jestli nevi nejaky figl.

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #43 on: July 01, 2006, 09:53:03 PM »
Na cislovani stranek se da pouzit Insert Page Number - nebo tag nejak....
Muj malej vytvor v attachmentu........
Je to jenom navrh tag cekam komentare k upravam...zatim nefunguji zalozky a vysledny pdf jsem prohnal Adobe Creatorem a jeho "optimalizacnim nastrojem" cimz jsem zmensil velikost zhruba o jednu tretinu!!!!
[TiME4CRiME]

Master

• [t4C]newbie child
  • VIP
« Reply #44 on: July 02, 2006, 10:25:21 AM »
No mam vyhrady hlavne k te prvni strance.Jinak bylo by dobre,kdyby nekdo tady dal navrh,aby k tomu dal i ten zdrojovy projekt soubor,aby to mohli ostatni popripade upravit.