nepochopil si ,resi se 21,22,23 - dokud je lamelik, ja, nebo naky moderator neoznaci jako SOLVED (vyresene) dalsi cmecka se nezadavaj pak by tu byl fakt bordel ... (staci vzkazat modovi at je oznaci )
Jo, tak to som nepochopil... som nevedel, ?e je nutné čakať na SOLVED označenie. Otázkou v?ak je, kedy sa toto značenie udeľuje. Ja si myslím, ?e to mô?e byť v prípade, ?e sa objaví prvé schopné rie?enie a dajme tomu ubehne od neho aspoň tý?deň. Eventuálne na po?iadanie.
neda se "resit" X-cme najednou a pritom o nich diskutovat tag aby to bylo k necemu
To je recht, ale na druhú stranu, ak vidím, ?e sa dobré 2-3 tý?dne nič nedeje, resp. ľudia, ktorí prejavili záujem majú tutory hotové a zverejnené, prípadne dospeli aspoň k rie?eniu, tak by bola ?koda nepokračovať.
Niekedy sa zase mô?e jednať o veľmi jednoduché CM, kedy nie je potrebná dlhá doba pre rie?enie a ľudia, ktorí majú záujem o ďal?ie CM musia čakať.
Je to problematická otázka, ale asi najlep?ie bude, ak tvorca/zadávateľ daného CM po?iada kompetentné osoby o predčasné uzavretie, resp. označenie ako SOLVED. Inak sa bude čakať, resp. spôsob ako doteraz.
Z80 to vystihl naprosto presne nema smysl se zamerovat na kvantitu ale na to druhy ze jo....opravdu to vyresit a popsat reseni tag aby to kazdej chapal.
Súhlasím, no budem sa trochu opakovať. Zále?i na danom CM a záujme ľudí o rie?enie. Niekedy je dosť mrtvo... nikto nediskutuje, prípadne dané CM nerie?i. Niekto to oznámi priamo v threade, iní dajú vedieť PMkou, či ICQ, mailom. Častokrát privátne kontaktujem ľudí a pýtam sa ich, či ich dané CM zaujalo, prípadne na ňom pracujú.
Mimochodom, keď uploadnem rie?enie pre CM, ktoré som zadával, dávam tým trochu i najavo, ?e je koniec a robím to len vtedy, ak sa nájde aspoň jeden dobrý tutor.
myslete si co chcete, ale stojim za tim, ze pokud prezentujete neco...
Som si to odtiaľto do konca prečítal 5x, no nejako som sa nedovtípil, čo chce? presne povedať. Tie zátvorky a preklepy ma dosť pletú. Alebo je to mo?no tým, ?e som zavalený RE a u? neviem vnímať. :eek: Prípadne by si to mohol upresniť, tzv. po lopate, aby nevznikali nejasnosti. Myslím, ?e keď u? sa tu strhla takáto diskusia, tak to mô?eme kompletne prejednať.