A čo tak si dať pre zmenu NAGs CrackME(s)?

Av?ak pozor, mo?no to bude vyzerať detinsky, no pripravil som pre vás men?ie obmedzenia a tým sú nemo?nosť zasahovať priamo do executable (teda, nie tak úplne, viď. ni??ie) a taktie? ?iadny fyzický unpack.
Chcem sa toti? zamerať na tvorbu loaderov!Balíček obsahuje ?tyri takmer identické CM-ká. Prvé dve by nemali robiť ?iadny problém, tro?ku uva?ovania a najmä pochopenia problematiky, na ktorú chcem poukázať, vy?adujú newbie24c a newbie24d. Stačí sa v?ak trochu zamyslieť. :rolleyes: Tieto kúsky sú určené i pre skúsenej?ích reverzerov, ktorí by si mohli nájsť trochu času a zapojiť sa do rie?enia a tým prispieť k roz?íreniu vedomostí ostatným členom, mo?no i svojich, prípadne prezentovať svoje programátorské znalosti.
Prioritou je teda loader, no uvítam, resp. akceptujem i injection techniku.
Pri poslednom prípade, teda newbie24d, skúste odstrániť trapný antidebugging pomocou efektného zásahu. Je to na vás, no klasický jump je na poslednom mieste.
Jo a v?etko ide, len treba chcieť... moje rie?enia sú toho dôkazom a na?iel som nielen jednu mo?nosť, tak?e som zvedavý, kto kompletné Newbie 24 pokorí ako prvý a najmä ma zaujíma efektivita a funkčnosť daného rie?enia.
Sme v ?kôlke, tak?e diskutujte, pýtajte sa a učte sa.
(presunuto - pridej si sem prosimte to cme)