Author Topic: Pravidla flame!  (Read 1442 times)

pr0p4g4nd4

• [SCF]
  • Senior Member
Pravidla flame!
« on: May 09, 2007, 06:07:59 AM »
Konecne som sa dostal k internetu, takze mozem ukazat tu moju solution. Dufam, ze vsetko bude fungovat ako ma..

// Nevkusny nazev attachmentu.
Aký je rozdiel medzi mladým a starým chlapom?
Mladému behá piča po rozume, starému po byte...

Kto robí je robot, kto koktá je.. koktavý!

pr0p4g4nd4

• [SCF]
  • Senior Member
Re: Newbie crackME - 24
« Reply #1 on: May 10, 2007, 09:56:53 AM »
...toto co ma znamenat? PROTESTUJEM PROTI TOMU, ABY SA NIEKTO STARAL O MOJE SOLUTION!!! TO AKO SI MOJE SOLUTION NAZVEM JE MOJA VEC! JA K VAM (T4C) NEPATRIM TAKZE JE NA MOJOM ROZHODNUTI AKO SI NAZVEM MOJU SOLUTION!!

...
...
[EDIT - uz jsem tady jednou rikal aby se useri nestarali o to jak to tady delame - hrozne nerad se opakuju takze NAPOSLEDY konkretne pro tebe - jeste jednou budes komentovat postup muj nebo moderatoru TAK SI TADY SKONCIL, nepatris do t4C ,ale publikujes na nasem boardu tak se budes chovat tak jak urcujeme my - jestli se ti to nelibi rikam to znova jdi si treba na ZIVE a podobny stranky kde si kazdej muze delat co chce a podle toho pak vypada uroven prispevku. A jeste neco - zdrz se komentaru cervenym pismem - a pamatuj - POSLEDNI UPOZORNENI- llAmElliK]
« Last Edit: May 17, 2007, 04:00:03 PM by Iron Screw »

Conflict

• g0d i5 just a stat1st1c
  • Senior Member
« Reply #2 on: May 10, 2007, 10:25:54 AM »
Quote from: pr0p4g4nd4
...toto co ma znamenat? PROTESTUJEM PROTI TOMU, ABY SA NIEKTO STARAL O MOJE SOLUTION!!! TO AKO SI MOJE SOLUTION NAZVEM JE MOJA VEC! JA K VAM (T4C) NEPATRIM TAKZE JE NA MOJOM ROZHODNUTI AKO SI NAZVEM MOJU SOLUTION!!

Nemas pravdu. Podle tvyho uvazovani muzu prijit k vam domu, do vasi rodiny, a vys*at se vam uprostred obyvaku? Jestli se to u vas muze, tak dobre, ale tady nejses doma. Prestan laskave protestovat proti takovym kravinam. Mel bys zklopit usi a byt rad, ze sem to schoval pred zraky Adminu.

pr0p4g4nd4

• [SCF]
  • Senior Member
« Reply #3 on: May 11, 2007, 03:09:50 PM »
Quote from: Conflict
Nemas pravdu. Podle tvyho uvazovani muzu prijit k vam domu, do vasi rodiny, a vys*at se vam uprostred obyvaku? Jestli se to u vas muze, tak dobre, ale tady nejses doma. Prestan laskave protestovat proti takovym kravinam. Mel bys zklopit usi a byt rad, ze sem to schoval pred zraky Adminu.

...hm, rad? ak mam povedat pravdu mna to doslava nasralo  :mad:
...sak kto povedal ze ja tu musim robit nejake riesenia pre cmes? kludne mi dajte ban do konca zivota, mna to trapit nebude. Aj ked som tu bol rad taketo spravanie voci mne fakt nestrpim. Keby ste mali aspom na to nejaky poriadny dovod ale vy ma tu dobre, ze nejdete ukrizovat za nazov solution
...btw podla mna ten nazov nieje vobec nejaky nevkusny

Quote from: eraser
pr0p4g4nd4: To rie?enie si kľudne pomenuj ako uzná? za vhodné, ja sa nad tým občas zabávam, preto?e v?dy ťa napadne nejaká poriadna haluza, av?ak pokiaľ to uploaduje?, tak to  zabal e?te do jedného archívu, ktorý sa týka zadaného CM. Som taktie? toho názoru, ?e priamo na web sa to nehodí, navy?e to stojí i v pravidlách.

Inak Hayras bol člen skupiny [tNO], no podľa mojich informácií i?iel na tzv. dochodok e?te v "minulom" storočí.  :)

...no asi si ho tak kludne nomozem pomenovat lebo som si ho podla seba pomenoval a hned tu na mna vybeli ako osy
...no sak ja to presne kvoli tomu robim ze aby sa tu dalo na niecom zasmiat lebo nikto sa neurazte ale ste tu vsetci taky suchary, ze mam dost(cest vynimkam ako napr. CONFLICT, FRENZY.TR...)

CZerezpiCZkin

• Junior Member
« Reply #4 on: May 11, 2007, 04:45:46 PM »
...hm, rad? ak mam povedat pravdu mna to doslava nasralo  :mad:
...sak kto povedal ze ja tu musim robit nejake riesenia pre cmes? kludne mi dajte ban do konca zivota, mna to trapit nebude. Aj ked som tu bol rad taketo spravanie voci mne fakt nestrpim. Keby ste mali aspom na to nejaky poriadny dovod ale vy ma tu dobre, ze nejdete ukrizovat za nazov solution
...btw podla mna ten nazov nieje vobec nejaky nevkusny

TY tu nemusis robit ziadne riesenia, TY tu ani vobec nemusis byt a TEBA sa tu nikto o nic neprosi a neziada sa tu od teba aby si akekolvek "taketo spravanie" nechal lubit. JASNE?
   Ale prv nez cokolvek urobis si uvedom, ze vsetci co su tu respektuju nejake pravidla a ak sa tu chces realizovat, budes ich dodrziavat aj TY - presne tak ako aj kazdy z nas (nie si o nic lepsi ale ani horsi ako my).
   Nikto sa ta tym nesnazil urazit, iba si bol upozorneny a to je rozdiel. A ako napisal llAmElliK naposledy. Ber to ako fakt a uz sa tu nad tym nepozastavuj, nakolko je to zbytocne.
  Dufam, ze uz je to napisane dostatocne jasne a netreba sa k tomu vracat.

A co sa tyka tych nazvov, napisem teraz ciste svoj osobny nazor - neviem ako si nazval riesenie posledne, ale tie predchadzajuce mi privelmi vtipne nepripadali. Naopak sa mi zdali nevhodne. Pokial si chcel srandu, kludne napis popis k rieseniu zaujimavou formou - vtipne ale zaroven so vsetkymi potrebnymi faktami, bez zbytocnych vulgarizmov. Na to ti tu urcite nikto nepovie nic zle - naopak, urobis citanie tvojej solution ovela zabavnejsim a zaujimavejsim. Ale ja som podla teba zrejme suchar, takze to ani neber do uvahy.
CZpCZ

eraser

• repe cmpsb
  • Senior Member
  • Kill malware!
« Reply #5 on: May 12, 2007, 09:17:06 PM »
pr0p4g4nd4: Nie, to som nemyslel...   :o   asi som to zle naformuloval, ale i?lo mi o to, ?e tie názvy mô?e? pou?ívať, ale pokiaľ uploaduje?, tak by to mohlo mať významové pomenovanie, ktoré sa týka daného CM. Či?e ten tvoj srandovne pomenovaný archív zabal prípadne e?te do jedného archívu, ktorý bude mať vhodný názov. Ja si myslím svoje, ale takto je to určite lep?ie rie?enie, ne? sa s niekym hádať. Poďme rad?ej reverzovať, bez teba by som mal v ?kôlke v niektorých prípadoch mŕtvo a to by bola ?koda.   :(
« Last Edit: May 17, 2007, 04:02:41 PM by Iron Screw »
th3 r341 f4!1ur3 !5 wh3n y0u d0n't 134rn 4nyth!n6 fr0m 4ny 6!v3n 5!tu4t!0n
the real failure is when you don't learn anything from any given situation

pr0p4g4nd4

• [SCF]
  • Senior Member
« Reply #6 on: May 14, 2007, 10:32:16 AM »
Quote from: CZerezpiCZkin
TY tu nemusis robit ziadne riesenia, TY tu ani vobec nemusis byt a TEBA sa tu nikto o nic neprosi a neziada sa tu od teba aby si akekolvek "taketo spravanie" nechal lubit. JASNE?
   Ale prv nez cokolvek urobis si uvedom, ze vsetci co su tu respektuju nejake pravidla a ak sa tu chces realizovat, budes ich dodrziavat aj TY - presne tak ako aj kazdy z nas (nie si o nic lepsi ale ani horsi ako my).
   Nikto sa ta tym nesnazil urazit, iba si bol upozorneny a to je rozdiel. A ako napisal llAmElliK naposledy. Ber to ako fakt a uz sa tu nad tym nepozastavuj, nakolko je to zbytocne.
  Dufam, ze uz je to napisane dostatocne jasne a netreba sa k tomu vracat.

A co sa tyka tych nazvov, napisem teraz ciste svoj osobny nazor - neviem ako si nazval riesenie posledne, ale tie predchadzajuce mi privelmi vtipne nepripadali. Naopak sa mi zdali nevhodne. Pokial si chcel srandu, kludne napis popis k rieseniu zaujimavou formou - vtipne ale zaroven so vsetkymi potrebnymi faktami, bez zbytocnych vulgarizmov. Na to ti tu urcite nikto nepovie nic zle - naopak, urobis citanie tvojej solution ovela zabavnejsim a zaujimavejsim. Ale ja som podla teba zrejme suchar, takze to ani neber do uvahy.

...rozumiem, takze odteraz prestavam riesit akekolvek cmecka
...mozno sa nikto nesnazil ma urazit ale mna to urazilo
...ja som sa ani nesnazil byt ziadna vynimka - dokonca mam dojem ze som neporusil ani ziadne pravidla - teda aspom nemam dojem ze by bolo aj nejake pravidlo co by zakazovalo si pomenovat solution ako chcem
...mas pravdu si strasny suchar :D
...DOBRE, TYMTO ZIADAM ADMINA ALEBO NEJAKEHO MODERATORA ABY VYCISTIL TENTO THREAD OD ZBYTOCNYCH BLBOSTI(proste vsetko co sa netyka tohto daneho cme - myslim tym ale moje ale aj posty ostatnych userov)

Quote from: eraser
pr0p4g4nd4: Nie, to som nemyslel...   :o   asi som to zle naformuloval, ale i?lo mi o to, ?e tie názvy mô?e? pou?íva?, ale pokiaž uploaduje?, tak by to mohlo ma? významové pomenovanie, ktoré sa týka daného CM. Či?e ten tvoj srandovne pomenovaný archív zabal prípadne e?te do jedného archívu, ktorý bude ma? vhodný názov. Ja si myslím svoje, ale takto je to určite lep?ie rie?enie, ne? sa s niekym háda?. Poďme rad?ej reverzova?, bez teba by som mal v ?kôlke v niektorých prípadoch mŕtvo a to by bola ?koda.   :(

...aha, neviem ci ja som taky blby alebo ty tak zle pises - ale skorsie to bude tak ze ja som taky blby :D
...uz rozumiem co si chcel povedat
...neviem ci je to len moj pocit ale niekedy mam dojem, ze ti fesaci z T4C su nejaky arogantny a vobec nevedia ocenit robotu inych

CZerezpiCZkin

• Junior Member
« Reply #7 on: May 14, 2007, 03:35:16 PM »
...rozumiem, takze odteraz prestavam riesit akekolvek cmecka

To ti nikto nezakazal ale ani neprikazal. Je to len na tebe.

...ja som sa ani nesnazil byt ziadna vynimka - dokonca mam dojem ze som neporusil ani ziadne pravidla - teda aspom nemam dojem ze by bolo aj nejake pravidlo co by zakazovalo si pomenovat solution ako chcem

Nie, ty si len kecal do roboty adminovi a moderatorom. To je to, za co si bol napominany po druhy raz. V pravidlach je nieco o respektovani moderatorov a admina. (Sam modom nie som, takze si polievocku neprihrievam...) Bol si upozorneny, mal by si to respektovat a nevykecavat zbytocne o tom. Tak isto sa budem musiet spravat aj ja po mojom napomenuti.

Dal som si tu pracu na nasiel tie dva body v pravidlach:

9.
Administrátoři a moderátoři jsou zde od toho, aby kontrolovali příspěvky - proto se neohra?ujte bude li-vá? příspěvek přesunut, upraven nebo dokonce smazán - zda to bylo třeba je na jejich uvá?ení.
Máte-li k práci administrátorů výhrady nelze Vám ne? doporučit jiné forum.

10.
Vyvarujte se hanlivých a urá?livých pota?mo sprostých výrazů na KOHOLIV ze členů fora a nehodno?te prosím "skill" členů ve va?ich příspěvcích - rozumná diskuse vítána.

...mas pravdu si strasny suchar :D

hej, to som ja...   :cool:
CZpCZ

eraser

• repe cmpsb
  • Senior Member
  • Kill malware!
« Reply #8 on: May 14, 2007, 04:19:23 PM »
?koda, ?e ten bod 10 neplatí, resp. stačí si prebehnúť celé fórum... Ale ka?lite na to, poďte sa rad?ej baviť k téme, prípadne k inej RE problematike.

Iron Screw

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • Senior Member
    • http://ironscrew.wz.cz
« Reply #9 on: May 14, 2007, 05:02:19 PM »

...neviem ci je to len moj pocit ale niekedy mam dojem, ze ti fesaci z T4C su nejaky arogantny a vobec nevedia ocenit robotu inych

Dovedeme ocenit praci jinych, pokud je dobre odvedena... spouta lidi zde byla alespon slovne ocenena a jsme radi, ze sem pisi svoje poznatky...
Pokud se ted vyjadrim primo k tobe, tak u tebe zatim neni ceho si cenit, pouze resis cme, mozna uspesne, ale k tomu neni co dodat. Delas to pro sebe a svoje znalosti, mi tu pouze poskytujeme prostor pro studium. Az napises nejakou uzitecnou aplikaci, nebo udelas kvalitni cme ci pekny tutorial (nemyslim tut na reseni cme) tak tvoji snahu ocenime.
(to uz plati vseobecne)

2 Eraser: Sproste vyrazi jsou tu jen v ramci mezi resp. jsou pouzity obravdu v krajnich pripadech ... a hodnoceni "skillu", no sem tam tady neco padne, ale urcite ne v podobe urazky, ale spise jako pobydnuti k vetsi snaze  :eek:  :cool:
TiME AND LiFE ARE ETERNAL - REVERSE ENGINEERING IS WAY OF LiFE
SO ISN'T CRIME

[TiME4CRiME]

eraser

• repe cmpsb
  • Senior Member
  • Kill malware!
« Reply #10 on: May 14, 2007, 10:21:54 PM »
Dalo by sa nad niektorými threadmi polemizovať, no v podstate má? pravdu a občasné okorenenie nie je na ?kodu.  :)  Otázkou v?ak je, ako to zoberie druhá strana, preto?e niekedy mô?u z toho vznikať zbytočné konflikty... pritom daná nadávka mô?e byť len podpichnutím, no nie urá?kou. Ale to u? nerie?me...

Čo sa týka rie?ení CM, dodal by som k tomu, ?e vďaka tomu, ?e sem niekto dá dobré rie?enie, na ľubovolné CM, či je ťa?ké alebo nie, tak tým dobrovoľne zverejňuje svoje vedomosti a skúsenosti, z čoho sa niekto mô?e poučiť a tým si zvý?iť, resp. roz?íriť svoje obzory v RE, prípadne v programovaní. A v podstate sa z jeho strany (rie?iteľa) jedná o druh poďakovania, ?e mô?e vďaka tomuto fóru dačo produkovať, učiť sa a mo?no tým obohatiť i druhých. A občas sa tu vyskytnú veľmi zaujímavé prvky, ktoré si myslím, ?e zaujmú i skúsenej?ích... a o tom sa tu nedávno pekne vyjadril Fataliter. Taktie? je veľmi motivujúce, ak niekto zo "star?ích" zhodnotí a ocení danú prácu, prípadne dačo prihodí, prípadne jedinca poučí. Takto to vidím a vnímam ja.

pr0p4g4nd4

• [SCF]
  • Senior Member
Re: Newbie crackME - 24->[SOLVED]
« Reply #11 on: May 16, 2007, 03:18:07 PM »
Mam dojem, ze vsetko co bolo treba povedat uz bolo povedane. Takze, opat ziadam admina alebo nejakeho moderatora, aby vycistil cely tento topic(thread) od prispevkov a casti prispevkov, ktore nesuvisia s temou v tomto threade(topicu). DAKUJEM  :(

Conflict

• g0d i5 just a stat1st1c
  • Senior Member
« Reply #12 on: May 16, 2007, 03:35:23 PM »
klidne to smazu, ale radsi bych ty posty presunul do novyho threadu s nazvem "Prohresky proti pravidlum a zbytecne kecy, protoze Admin je buh a Moderator polobuh". V budoucnu se bude jen odkazovat na danej thread a bude vse vyjasneno. Ale kvuli memu polobozstvi nemam dostatecnej skill na takovouto upravu. :rolleyes:  (to je ale vlezprdelka :rolleyes: )

Iron Screw

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • Senior Member
    • http://ironscrew.wz.cz
« Reply #13 on: May 16, 2007, 04:23:51 PM »
toz, jako BUH s tim neco udelam... jen mi dejte chvili cas... nebo to mozna vyresi "muj bratr" BUH
TiME AND LiFE ARE ETERNAL - REVERSE ENGINEERING IS WAY OF LiFE
SO ISN'T CRIME

[TiME4CRiME]

Z!L0G80

• -=[t4C]=-
  • Senior Member
« Reply #14 on: May 16, 2007, 09:01:44 PM »
abych to zhrnul sem arogantni a vubec me to nesere, sem suchar(cti cracker) a to me nesere uz vubec :D
-= SmrT SiGNaTuRaM !!! =-