Ubehlo vic jak mesic, mozna si rikate proc je crcME porad otevreny. Mozna nevim jak ho zavrit, mozna se mi nechce,...
Mam jednu skvelou vymluvu, cekam az se Propi ozve. Delsi dobu sem ho nevidel a zda se mi, ze neco potaju ve sklepe kuje. Ma rozkrytou funkcnost Hardcore alga. Jenze nevi jak to vyresit po matematicky strance, coz je divny, je lehky

CrcME sme dali i na crackmes.de, 331 downloadu a zadnej solution. Na to, ze tam sou schopni vyresit crypto crcme, tak me sklamali. Asi je jmp obfuscation dobra metoda na otraveni utocnika. Metoda se mi libila uz driv, taky sem dostal od czPcz za Jumpika vynadano.
Kdybych jeste trochu zapracoval na obfuscovacim programku, tak bych obfuscoval cely .asm zdrojaky. Je mi jasny, ze by to bylo na ukor rychlosti, ale ne vzdy je rychlost pozadovana. Stejne se divim, proc to uz davno neaplikovali ve velkym v jinych ochranach. Asi se mi dari uspesne prehlizet nakou dulezitou vec. I kdyby nemeli .asm zdrojaky, tak obfuscovat .exe nemuze bejt pro miliony dollary dotovany vyvojare problem. Asi tu svita moznost komercniho vyuziti

, a vubec neva, ze je (asi) pri trose prace mozny obejit jmp obfuscaci v Excelu.

Uz mi to zase mluvi, od ted prestavam na pet minut chlastat. Pet minut ubehlo

, nastesti,... ale i pet minut stacilo abych prisel o poetickou slinu, kam zmizela?