2 llAmElliK Vazne jste to resili az takhle do hloubky? Osobne by me to pravo kolem docela zajimalo, jestli jsi si z toho udelal nejaky vystup (o pravni analyze v pdf ani nedoufam
), hod sem pls link. Ja se touto pravni tematikou zatim moc nezabyval, ale pokud mi muzes doporucit nejake zdroje, budu rad.
Ono takhle, podobne schuzky mi prijdou jako dobry, sice nebezpecny napad. Komunikace s lidmi primo je urcite lepsi nez pres net, obzvlaste pokud je to za cilem sebevzdelavani (a to ve vsech technologickych/vednich oblastech) a nedochazi k porusovani zakona (zakon si porusime samozrejme az sami doma, ze...
).
Ja jsem napriklad v posledni dobe stravil drahoceny cas migraci na unix + zvladnuti diskoveho sifrovani (sice se jedna jen o jeden dva prikazy, ale porozumnet tomu je tezsi), takze moje nafocena skripta (filmy si nearchivuji, ani pisnicky ne, diky internetovym radium a youtube trochu zbytecne, staci seznam jejich nazvu, coz doufam nelegalni neni) jsou v pohode. Takze se zasifrovanymi (ano, casem pridam "neviditelne" vicenasobne sifrovane oddily - pro pripad, ze ze zakona budeme muset rikat hesla, a ano, paranoia u me dosahuje cim dal zavratnejsich vysin
) daty a legalnim systemem bych si troufl prijit na takovyto sraz - i kdyby me zatkli a udelali stouru (a prinutili rici hesla), budu cistej.
Rozhodne prijit - tj. prozradit svoji identitu - bez komplexni pripravy je nemyslitelne, nicmene s patricnou pripravou (a po nastudovani ucebnic pocitacovych odborniku z policejni akademie a jejich postupu, dale obcanskeho zakoniku apod.) klady mohou prevazit nad zapory.