Author Topic: Loader  (Read 1251 times)

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
Loader
« on: November 21, 2010, 11:39:28 AM »
Cus,
jelikoz se mne i znamemu po nejakych aktualizacich vysr.al Corel X4 (rozumejte ze 100 procentiho crck-u se stal trial) nezbylo, nez se tomu podivat na zub.
Nebot aplikace poznala i po totalnim odinstalovani, ze full neni oprasil jsem par nastroju a zacal hledat.
Vysledkem byla nalezena ochrana Protexis Licensing a nekolik informaci vytvarejicich se pri spusteni apzz jak v registrech tak i na disku.
Smazani techto je verze opet full (alespon po dobu trial time).
Muj dotaz - myslite, ze by se nekomu chtelo vytvorit maly loader, ktery by skonceni aplikace vymazal 2 informace z registru a 2 soubory z disku? Uz na to nemam cas a asi ani bunky - promyslete a dejte vedet, dikes.(kdysi jsem si takto osetril NODa - kluci sorry ;-))
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

DARKER

• [SCF]
  • Administrator
  • Senior Member
Re: Loader
« Reply #1 on: November 21, 2010, 02:06:38 PM »
posli mi na ICQ potrebne info a spravime ... mam to uz hotove ;-) btw robi sa to pred startom a potom sa az pusta app, ist od zadu je blby napad ;-)

PS: neveriiim tomu ze uz na to nieco nie je spravene, je to dost znamy soft ...

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
Re: Loader
« Reply #2 on: November 21, 2010, 02:15:45 PM »
Nic funkcniho jsem nenasel - podle mne staci i po ukonceni, protoze vymaz vlastne nastavi 0 dni vyprseni a pris staru se znovu utvori hodnoty, tekze pokud to nebudes mit spusteny mesic v kuse melo by to stacit - ale pokud mas neni problem ;-)

V PM mas heslo k souboru s udaji.
« Last Edit: November 21, 2010, 02:22:38 PM by llAmElliK »
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]