nechcem tu byt za nejakeho drbnuteho chytraka, ale asi nepoviem nic nove, ked poviem, ze asm a celkovo re zdochlo. ked darker pise, ze sem mame davat veci, ktore nas zaujmu, tak musim povedat, ze mi (v tomto momente) nenapada nic co by ma zaujalo za posledne roky. takmer nic sa nedeje, ziadne nove ochrany, tym padom nie je ani nic moc co reverzovat. ako dobry priklad toho v akom stave to je, moze sluzit arm4dillo - exituje uz ani neviem v akej verzii, ale pritom sa skoro nezmenil od verzie 4.xx (a ta verzia je peknych par rokov stara - podla toho co som pocul to uz ani nevyvija ten clovek co to vyvijal). viacmenej toto plati o vsetkych ochranach - skratka to stagnuje (alebo skor by sa dalo povedat, ze smeruje do historie).
nazov moze byt nieco ako BINARY ANALYSIS, s podtitulom CODE REVERSE ENGINEERING FORUM - mozno na prvu pohlad blby nazov (aj mne sa taky zda), ale podla mna slova ako binary a analysis mozu zniet zaujimavo pre niekoho neznaleho.
mat tu nejake linky na w4rez je podla mna blbost, pokial sa niekde nieco objavi (nejaky zaujimavy tool), tak staci hodit len link na dany sajt a nie davat priamo linky.
NeptuN: si sa rozpisal.

aah, co sa tyka zasvineneho compu - ja si vsetko slaham do vm (nove neodskusane tooly..atd), casto tam aj analyzujem binarky.. - snapshoty su vyborna vec, ked sa ti nieco nezadari vo vm, tak si to skratka hodis tam kde ti fungovalo vsetko ako predtym.
neviem, mam obavy, ze ak klasickemu re na platforme win sa venuje malo ludi, tak na linuxe to bude par jedincov (ale mozno kecam, nikdy som sa o re na linuxe nezaujimal).