Author Topic: Návrh na PE tut...  (Read 3627 times)

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
Re: Návrh na PE tut...
« Reply #45 on: July 02, 2006, 10:48:30 AM »
No výhrady to je dost sirokej pojem - proto jsem to sem dal sem ze jo - zdrojovy kod poskytnu klidne ale navidim duvod proc by se v tom mel kazdej hrabat a vzniknul z toho "paskvil o nicem"
Cili - konkretizujte sve vyhrady a ja to upravim....snad to pochopil úplně kazdej.
Vezmi ten nastroj a vytvor svuj navrh dle svych predstav - pak ze z tech navrhu vybere od kazdeho to na cem se shodnem.....
Moje vyhrada k prvni strance je hlavne ta ze tam nabude ...CZech RE... ale CZ/SK RE..... timto se omlouvam nasim bratrum za opomenuti:)
« Last Edit: July 02, 2006, 11:08:28 AM by llAmElliK »
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

Conflict

• g0d i5 just a stat1st1c
  • Senior Member
« Reply #46 on: July 02, 2006, 11:05:43 AM »
....snad to pochopil úplně kazdej.

hmm, takze jestli to chapu spravne, tak ty neuznavas Astrmayerovu teorii o bezvyznamnosti ziti a honeni vody v cernych rolacich?
Cili - podle tveho nazoru sdileni vody v moravskoslezkem uzlabu je vec zbytecne honosna?
Stejne porad moc nechapu tvuj nazor na re-digi-krystalizaci polymorfnich sloucenin v ochrane atmosfere ochraneho obalu.
 :D  :D  :D

Master

• [t4C]newbie child
  • VIP
« Reply #47 on: July 02, 2006, 11:59:52 AM »
No fajn,tak neco vymyslim a hodim to sem...

Iron Screw

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • Senior Member
    • http://ironscrew.wz.cz
« Reply #48 on: July 02, 2006, 12:59:09 PM »
Quote from: Conflict
hmm, takze jestli to chapu spravne, tak ty neuznavas Astrmayerovu teorii o bezvyznamnosti ziti a honeni vody v cernych rolacich?
Cili - podle tveho nazoru sdileni vody v moravskoslezkem uzlabu je vec zbytecne honosna?
Stejne porad moc nechapu tvuj nazor na re-digi-krystalizaci polymorfnich sloucenin v ochrane atmosfere ochraneho obalu.
 :D  :D  :D

Podle me sdileni vody v moravskoslezkem uzlabu neni vec zbytecne honosna.
Proc by to ty lide jinak delali? A nechapu co nechapes na jeho nazoru na re-digi-krystalizaci polymorfnich sloucenin v ochrane atmosfere ochraneho obalu.
Vzdyt je to uplnne legicke, kdyz paprskovina pronikne do anti-digi-krystalu tak se to prece cele zauzluje a po slozite transmodifikacni-hyperprostorove promene zlokalizuje na re-digi-krystalizaci, kde se pak polymorfy zredukuji na bezbranne slouceniny, ktere pak totalne zneprostoruji paradigitalni vjemy ochraneho predplaste obalu. Coz je pak pricina jiz vise uvedene re-digi-krystalizaci polymorfnich sloucenin v ochrane atmosfere ochraneho obalu. Tod asi vse!
 :cool:
----------------
Omlouvam se, ale musel jsem se k tomu vyjadrit.
TiME AND LiFE ARE ETERNAL - REVERSE ENGINEERING IS WAY OF LiFE
SO ISN'T CRIME

[TiME4CRiME]

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #49 on: July 02, 2006, 01:07:02 PM »
Ufffff - sem si oddych - ja se bal ze ve sve inteligenci mam konkurenty - ted uz muzu byt zcela klidny;) - NEMAM
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

Iron Screw

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • Senior Member
    • http://ironscrew.wz.cz
« Reply #50 on: July 02, 2006, 01:25:12 PM »
Na co narazite pane llAmElliK?
TiME AND LiFE ARE ETERNAL - REVERSE ENGINEERING IS WAY OF LiFE
SO ISN'T CRIME

[TiME4CRiME]

CZerezpiCZkin

• Junior Member
« Reply #51 on: July 02, 2006, 05:00:36 PM »
Tu sablonu navrhujem poupravit nasledovne:
- kazda kapitola na samostatnej strane (vratane obsahu)
- zbytocne je tam zduplovany datum "vyroby" (na zaciatku aj na konci), navrhujem tu cast, ktora je na konci premiestnit do riadku pod logom t4C v uvode sablony.

ale inak je pekne urobena podla mna, az na to cislovanie stran - sice vlozit cisla stran za pomoci Insert Page Number ide, ale bude to tam treba vkladat manualne na kazdu stranku, lebo ked sa to vlozi do hlavicky stranky (header), tak cisluje vsetky aj tu uvodnu...
CZpCZ

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #52 on: July 02, 2006, 05:05:29 PM »
OK - o tom ze bude kazda kapitola na svy strance jsem taky uvazoval ,no dost jsem vychazel i z tvyho navrhu - jeste k bookmarks - nevim jestli se vkladaji podobne jako treba ve wordu (odkaz na misto na strance - respv dokumentu) nebo vlastne jak.
Zkusil jsem to ale pokazdy mne to hodilo jinam - (napr.v uvodu obsahu)
[TiME4CRiME]

CZerezpiCZkin

• Junior Member
« Reply #53 on: July 02, 2006, 06:39:18 PM »
Skusal som tie bookmarky, ale oni funguju iba v dokumente .PDPJ (pokial sa to robi v EasyPDF), pri konvertovani do .PDF su neviem z akeho dovodu vynechane...
CZpCZ

Master

• [t4C]newbie child
  • VIP
« Reply #54 on: July 02, 2006, 07:44:47 PM »
Myslim,?e by tě to nepote?ilo :)