Author Topic: Fuc*ing Micro$hit  (Read 1270 times)

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
Fuc*ing Micro$hit
« Reply #15 on: September 25, 2005, 11:50:17 AM »
Jo jo má? pravdu - na XPLite by byla třeba "pilulka":confused: REverse jsem vzdal po analýze crypto signatur:D.
A PE_Builder myslím dokonce vy?aduje SP2 - tak to mám smůlu proto?e tohle si do compu nedám  .......
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

CZerezpiCZkin

• Junior Member
Fuc*ing Micro$hit
« Reply #16 on: September 25, 2005, 03:03:41 PM »
Nie som si s tym isty, ale mam ten dojem, ze XPLite pracuje s uz nainstalovanymi XPckami a nLite sa spusta PRED ich instalaciou...
CZpCZ

Z!L0G80

• -=[t4C]=-
  • Senior Member
Fuc*ing Micro$hit
« Reply #17 on: September 25, 2005, 04:30:22 PM »
Quote from: llAmElliK
??????????

tim sem chtel rict ze na odinstalaci iE muzes pouzit xplite ale musis nechat html core jinak si rozjebes system ... nicmene je v haji ze treba Activemark ptrebuje IE ;o(
-= SmrT SiGNaTuRaM !!! =-

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
Fuc*ing Micro$hit
« Reply #18 on: September 25, 2005, 06:09:13 PM »
No co se týče XPLite - nechce se mi to pou?ít páč to je jen Trial a nedovoluje "výběr"jen nějakých komponent - a nerad bych dopadl jak říká?.
Nlite se mi zdá je opravdu k instalaci před "woknama" - ov?em potom mi není jasný jak - :confused:
Musím se poohlídnout po zdravým XPLite a hlavně nějakým návodu co si mů?u dovolit.
S Activemark má? pravdu,ale mně se spou?těla i v okně Firefoxu pokud ho má? jako defaultní (si tedy myslím nechci se přít) - btw u? si to vzdal nebo s tím bojuje? dál??
Já sem ani zatím neměl čas vyzkou?et to podle těch ARTeam tutorů........:(
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]