Jo, o tom som počul, len som nevedel, ako to je s podporou ASM v nov?ích verziách. Ale vyzerá to do pohody a pokiaľ hovorí?, ?e by mali byť i makrá, tak to bude vá?ne sila. :cool:
Neviem si presne predstaviť, čo Delphi robia s prilinkovanou funkciou a najmä premennými, to by som musel od?kú?ať a vidieť. Ale aspoň chápem ten dôvod pou?iť inline.
OK, teraz k téme, resp. tvojemu ASM kódu, čo si sem nahodil. Som si to tro?ku omrkol.
Sa mi páči ten sofistikovaný "obfuscation", ktorý sa inak dá zapísať dvoma riadkami.

Inak zjavne BASM automaticky pretypováva, preto?e napr. TASM hodí na riadok
mov eax, [ebp+@next2] chybu
Operand types do not match. S tým ulo?ením je to v ASM pohoda. V podstate ka?dý label je vlastne adresa typu DWORD. Ja mám rád ukladanie vlo?ených odkazov, resp. reťazcov. Vhodné miesta sú ka?dé nepodmienené skoky, resp. ulo?iť ich za nim. Napr.
jmp show_msgbox
db "[TiME 4 CRiME]",0
...
align 4
show_msgbox:
...
A e?te jeden parádny zápis pou?il napr. Hypno vo svojom CM18, taktie? som túto metódu videl v R!SCovom unSafeDisc-u.
call here
db "Ntdll.dll",0
... [COLOR=DimGray]; obfuscation code, etc.[/COLOR]
here:
call GetModuleHandle
[EDIT:chtel jsem to upravit do kodu ,ale rozhodil jsem ti to a pak uz nedal dohromady - tag to zkus sam - sorry a diky:) - llAmElliK][No problemo - eraser]