Author Topic: MinWin32 GCC 3.x ???  (Read 408 times)

Tomasito

• Newbie
  • *
MinWin32 GCC 3.x ???
« on: February 14, 2007, 07:25:00 PM »
Chem sa opytat co je to za ochranu? Google o tom mlci.. Identifikoval mi to PEiD  aj RDG. Aplikacia si pri spusteni vytvori dva procesy podobne ako armadillo.. viac k tomu povedat neviem lebo na nete som toho vela nenasiel..
Vedel by mi niekto dat trosku svetla do toho ktorym smerom sa vydat???
Dik...

Target:
http://grubbygames.com/fizzball/FizzBallDEMO.exe

bY ToMA$iTo!.sk

Conflict

• g0d i5 just a stat1st1c
  • Senior Member
Re: MinWin32 GCC 3.x ???
« Reply #1 on: February 14, 2007, 08:52:47 PM »
nez sem to stahl tak me napadlo ze to neni paknuty ale ze jde o compiler MingWin32.
tak sem to stahl prohnal to PEiDem a podezrezni se potvrdilo. pak sem to prohnal Exeinfo a vyhodil FreeBASIC Compiler v0.14 - 0.17
zadnej packer jen kompiler. jak si prisel na to, ze to vytvori dva procesy? jak se menuje ten druhej proces?

Tomasito

• Newbie
  • *
« Reply #2 on: February 14, 2007, 09:34:17 PM »
Mas pravdu.. je to tak. Musela to byt chyba programu alebo neviem co.. ale  tie dva procesy som videl v Ollym a aj v Task manageru. Vyzeralo to uplne ako v Armadillu.. a skusal som to spustat viac krat ci to nebude len zamrnuty program ale opakovalo sa to. No teraz som to skusal zas a uz tam bol len jeden proces  :confused: No dik za info aj pomoc. Caf

bY ToMA$iTo!.sk

Conflict

• Senior Member
« Reply #3 on: February 14, 2007, 09:43:06 PM »
treba virus (coz v dnesni dobe pochybuju), nakej trojan nebo jiny svinstvo. chce to nazev toho druhyho procesu, bez toho se asi tezko nekam hnem.

btw: hra je spicova, prekvapila me pekna grafika a hudba je taky gut neco mezi valcikem, bavorskym vodzemkem a melodii z mobilu.

Tomasito

• Newbie
  • *
« Reply #4 on: February 15, 2007, 05:28:21 AM »
Ten "Packer" bol ozaj iba plany poplach.. PEiD ma trochu zmiatol..

BTW - hra je vcelku Fun  :)  taka oddychovka po vsetkych tych Doomovkach a Carbonoch.. Uz sa mi to podarilo reverznut.. Mam tam sice este to logo Buy me, ale hra ide plynule dalej aj za tym miestom kde je "Demo Stopka". Vela indicii tam nebolo ako to cracknut ale hral som sa trochu so sejfkami a na zaklade nich som nasiel miesto kde urcovalo ci je demo na konci alebo este nie..(00450C6A - JE na JMP) ale to bolo len tak narychlo. Este sa na to chystam pozriet a skusim to reverznut na cistu full hru.

BTW - Skusal to niekto reverznut? ako ste nasli vy to miesto?
Aktualne som dost spolocensky unaveny po prepitej Valentinskej noci, takze sa zatial porucam  :D  CAF

bY ToMA$iTo!.sk

Conflict

• Senior Member
« Reply #5 on: February 15, 2007, 08:06:18 PM »
pouzil sem ten tvuj JMP, pustilo me to dal, ale po chvilce mi to hodilo error.
nejspis bude lepsi reverzovat full verzi, ktera ma o 9M vic. v tomhle pripade bude oznaceni demo asi pravdivy a nebude tam vsechno.

full je tady
http://www.reflexive.com/index.php?PAGE=GameList&CAT=Search&START=1&END=10&SORT=Lottery&CID=4381&FLEXEDIT=0&SEARCH=fizzball&search.x=0&search.y=0