Ja som na problémy nenarazil a dostal som sa krokovaním a? po skok na OEP. Ak nepou?íva? Adv, tak potom pozor na niektore ďal?ie antidebug triky, av?ak v?etky sa dajú ofajčiť i bez tohto plugina, av?ak nepríjemný je RVA hack, preto?e ?mejd si jeho pôvodnú hodnotu neskor?ie kontroluje, teda i ostatné súčasti PE hlavičky.
Mňa teraz na?tvalo, ?e mám nefunkčný unpack executable. Nejako neviem zistiť, čo sa Win loaderu nepáči a zahlási mi chybu pri spustení. Inak importy som nechal pôvodné, tie mi sedia, no nie je vylúčené, ?e je problém v nich, musím to e?te prehnať ImpRec-om, čo to povie.
// updatedTak, u? som na to do?iel a vôbec nie je potrebné pou?ívať ImpRec. Problém bol v zlej hodnote PE hlavičky v polo?ke Machine, preto?e tá by mala byť (podľa iných Microsoft Visual C++ 6.0 executables) 014C a nie 00FE. Po dodatočnej úprave je unpacknutý target funkčný. A pre pokoj v du?i je dobré upraviť hodnotu SizeOfCode z F na 31000.
Aktualizoval som si verziu Advanced pluginu a taktie? je FindWindow nefunčkný, tak?e detekciu cez túto API funkciu musím eliminovať ručne... prepísal som prvé opcodes in?trukciami
mov eax, eax a
ret 8.
Čo sa týka samotného CM, tak level 1 je vhodný pre newbies. :rolleyes: Inak som si v?imol, ?e je tam pou?itá miracl kni?nica, omfg. No, nič, dám pár levelov a popí?em aspoň ten unpack.