Author Topic: Zmizely thread  (Read 747 times)

llAmElliK

  • [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
  • *****
  • Posts: 960
Zmizely thread
« on: December 19, 2007, 09:33:11 PM »
Pratele moji drazi - v threadu DilloDie jsem chtel maznout prvni prispevek (dle doporuceni Z80 a presunout zbytek off topicu sem - bohuzel jsem se "umackl" a dle druheho doporuceni Z80 cely thread smazal :D- omlouvam se - nebyl to umysl takto radikalne to resit - diky
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

Iron Screw

  • [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • Senior Member
  • *****
  • Posts: 260
    • http://ironscrew.wz.cz
Re: Zmizely thread
« Reply #1 on: December 19, 2007, 10:27:03 PM »
dekujem ;) :D
TiME AND LiFE ARE ETERNAL - REVERSE ENGINEERING IS WAY OF LiFE
SO ISN'T CRIME

[TiME4CRiME]

Conflict

  • g0d i5 just a stat1st1c
  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 475
Re: Zmizely thread
« Reply #2 on: December 19, 2007, 11:56:41 PM »
skoda, byla tam spousta dobrych myslenek. treba to kuplirstvi s CZpCZeho telem bylo pekny. nezbyva nez navazat tady.

Conflict

  • g0d i5 just a stat1st1c
  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 475
nasranost
« Reply #3 on: December 21, 2007, 01:32:31 AM »
jelikoz je tenhle thread naprostej off, tedy sprej proti hmyzu, tak se tu zminim o crcME na kterym delam uz rok. doufam, ze brzy vyjde. tim jsem se zminil  :D
Ale nebojte se, nebude to nic tezkyho, maximalne naka rovnice. Nemam rad monopol a to co predvadi Darker je "hrozny"  :), DOS crcME bylo skvely (Denial-of-service attack to neni, skoda hihi). Takze sem neco jako AMD snazice se neuspesne bojovat proti INTELu. Timhle ale veskera sranda tohodle postu konci. Procesor mam samozrejme AMD. Kdyz uz jsme u tech komplu, tak vlastnim grafarnu od ATI. Pomer cena/vykon je oproti nvidia mnohem lepsi, ale ty ovladace, ty ovladace, no fuj, propojeni na TV stoji za hovno, ty ovladace no fuj. V ovladacich je nvidia mnohem lepsi. Pro stouraly, pred ati se uhnizdila v kejsiku nvidia, takze nazory typu "nevis o cem mluvis debile jeden zasranej" komentuju "polib si prdel ty spino, bejt tebou tak du domu kanalama, aby te nikdo nevidel, takovej debilni nazor muze mit snad jen hlava co nosi ksicht tvyho tvaru".

Kdyz uz jsme u toho hardwaru, tak zrovna popijim naky vino. Nejspis otazka pro ISatko, co rikas na Grand Cuvee 2003? Prej vyberovy vino z vinic. Z jakych vinic? Myslel, ze vino se pestuje na odpadcich. Proc rikaj, tak jasnou vec? Uz vim, to bude pro nase nandavacky v menze. Taky dobra historka. Stojim v menze u pultu a chcu to jedno jidlo moje zlaty vysneny. Proc na nej musim cekat 5minut? Proc kvuli me stoji rada dlouha 40 metru? Neni to kvuli me, ale kvuli pani v bilem co doufam naschval zvetsovala muj hlad a nasranost lidi stojicich ve fronte. Rikam "doufam", protoze jestli to nedela naschval, tak je ta pani naprostej idiot. Ale nejenom ta, ale i dalsi tri nandavacky co kolem ni stali a divali se jak se s tim jidlem pere. Tak bud sou lidi svine a nebo blbejsi nez kalkulacka.

Tuhle debilitu/vychcanost/nezajem tezko nesu. Nanestesti pro lidi postupuju podle fraze "podle sebe soudim tebe, takze ses idiot", hihi. Kdyz prece nechcu delat praci co me nebavi, tak ji nedelam. Spatny na tom vse je, ze je system k prasackymu jednani donutil. Mozna se mylim, ale uz sem tu kdysi rikal, ze lidi sou svine, kurvy, pice, svine a kurvy a pice. Vsichni jen hrabou pro sebe a ostatni at zdechnou ve vlastnich srackach, ja mam prece vlastnich sracek dost. A ted se dostavam k dalsimu dobrymu tematu a tim je doprava v brne. Ocekavam ze nasledujici se opakuje po celem svete.

Tak tady u nas v brne zacina dopravni spicka v sedum hodin rano a konci v sedum hodin vecer. Od ceho tu asi je mestska hromadna doprava? Kolony vytvareji auta, to asi vsichni vite. A vsimli ste si, ze v aute sedi jenom jeden clovek? Ne? Se podivejte. At se pak do hajzlu nedivi, ze sou ucpany silnice. Udelame si mensi vypocet: jeden clovek v aute zabira misto 3.5 metru. kolik lidi se vejde do 100 metru? tady vidite, ze by se melo povolit auto do mesta minimalne pro ctyri lidi v jednom aute. Ostatni at jezdi MHD, od tohoto tu je. Navic se lidem divim, proc si porad vozi prdele v aute kdyz cena benzinu roste. A dalsi veci je, kdyby jezdili v MHD, tak muzou jizdenky zlevnit a navic se zlepsi uz tak zasrany ovzdusi. Z prikladu vyplyva ze lidi sou tupy kandelabry, vopruzeny zadky co nevedi ani kolik chlupu na sobe maji.

A kde sou ted zeleni(myslim tu stranu stupidnich po moci prahnoucich martanku, magoru co radoby zasvecene mluvi o problemech zdroju energie)? Delam do oboru energetika uz hodne let a muzete mi verit, ze jediny co nas muze zachranit od zavislosti na okolnich statech (ohledne elektricke energie) je postavit aspon tri jaderny (nebo aspon dostavit ty dva bloky v temelinu, aspon neco) a vylepsit stavajici uhelny elektrarny v podkrusnohori a jeste vystavbu par novejch.
Ted vas asi prekvapim. Vite jak ta banda zelenych pitomcu (nemyslim vojaky) propagujou obnovitelny zdroje energie? Tak uz asi nevite ze podle definice obnovitelnyho zdroje je jadro (palivo pro jaderny elektrarny) obnovitelny zdroj. A podle zelenych co je obnovitelny je spravny. Pokud uslysite bursika (vedouci mimozemstanu) mluvit o kondenzacnich elektrarnach a jak u nich chce zvysit ucinnost z 37% na 55%, tak mu neverte. Pri 55% nejde o kondezacni elektrarnu. A tady se zase dostavame k debilite lidi, kteri jim tyhle kecy zerou a pak je voli. Veskere jejich uspechy vychazi jenom z neznalosti lidi. Skoro se mi chce rict, ze mira debility naroda se pozna podle zastoupeni zelenych ve vlade. V tom pripade sou na tom v nemecku hodne spatne. A to bez legrace. Neni nic legracniho na tom kdyz jim prestane foukat vitr a nam to odstavi blok Temelinu a postupne vyradi hlavni energeticky tahy viz. krizovej stav minulej rok v lete. Tahle udalost se vyskytla ve vice statech, skoro se divim, ze ty zasrany nemce nezazalovali a nechteli nahradu ztrat a skod. Mozna ste si toho vypadku ani nevsimly. Ale jen proto ze nasi energetici maji dobre zmaknutej krizovej stav. Takze ve vysledku se ve zpravach objevilo jak je odpojeno par tisic obyvatel od elektriny a ze vypadl temelin. Zajimavy, ze uz nikdo neresi proc. Tohle je typicky jednani pitomcu debilnich zkurvenych zasranych co se jen smejou vysledku a neresi co ma ten vysledek za priciny.

Nevim jak na slovensku, ale pokud se tam ufouni objevi, tak je zente svinskym krokem, nic dobryho z toho nevzejde. A jestli si myslite, ze vam to narizuju, tak je clanek spravne napsanej a vemte to jako rozkaz. Je to pro vase dobro. Vsimnete si, ze vam nedoporucuju zadnou jinou stranu. Nechcu bejt pak obvinovanej z... jak se tomu rika.... lobingu pro "konkurencni" stranu. A dalsi veci co nechapu je proc mame ministra energetiky? Jak muze pravnik nebo zeleznicar kecat do oboru kterymu nerozumi?....................................... (spousta tecek znamena nasranost, jestli budou tecky nasledovat i za touhle zavorkou je nasranost velka) ........................ ....................................................

Na tohle tema bych tu mohl psat romany, takze du radsi sledovat jak.........................................

Master

  • [t4C]newbie child
  • VIP
  • *****
  • Posts: 615
Re: Zmizely thread
« Reply #4 on: December 21, 2007, 09:38:44 AM »
Skoro mi az ukapla slza,krasnej roman.A muzu rict na to jen jedno: "Ser to pes"

CZerezpiCZkin

  • Junior Member
  • ***
  • Posts: 181
Re: Zmizely thread
« Reply #5 on: December 21, 2007, 03:54:40 PM »
2 Conflict:
"Kdyz uz jsme u toho hardwaru, tak zrovna popijim naky vino. Nejspis otazka pro ISatko, co rikas na Grand Cuvee 2003? Prej vyberovy vino z vinic. Z jakych vinic? "

Chlape, si si isty, ze to, co si vypil je vino??? Ja ten dojem nemam vzhladom na to, co si zo seba vypotil...
CZpCZ

Z!L0G80

  • -=[t4C]=-
  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 280
Re: Zmizely thread
« Reply #6 on: December 21, 2007, 04:04:41 PM »
na bliti sracek si zaloz blog chlapce  ;) .ty vole dalsi hulan  :confused:  :rolleyes: uz to chlapce nehul ,kde nakupujes vzorky ? na care ? se pak nediv ze to nici mozek ,jeste ze k RE mozek neni treba :D
-= SmrT SiGNaTuRaM !!! =-

Conflict

  • g0d i5 just a stat1st1c
  • Senior Member
  • ****
  • Posts: 475
Re: Zmizely thread
« Reply #7 on: December 21, 2007, 06:52:39 PM »
2 Z80: znova sem si to precetl a zadny sracky v tom nevidim. me to hlavu, patu a kloudnej obsah. rekni mi co na tom neni pravda?

proc bych se mel vonet vzorkama, kdyz si muzu koupit smrditko ve full verzi? Nastesti se pro sve okoli ridim pravidlem "nejlepsi vune je pot" :) Taky si nezaslouzim byt srovnavan s lidmi s IQ nad 150. Me par desitek bodiku chybi :D