Author Topic: Password expiration  (Read 491 times)

Kockatá hlava

• Junior Member
  • n00b
    • x86asm.net
Password expiration
« on: April 09, 2008, 09:02:17 AM »
Moc nechápu důvod jenom 30denní platnosti zdej?ího hesla. Navíc po změně hesla dojde k "database error" a refresh nepomáhá, tak?e to vypadá, ?e se heslo nepodařilo změnit :/

NeptuN

• I'd be forever young
  • Junior Member
Re: Password expiration
« Reply #1 on: April 09, 2008, 12:52:26 PM »
jo, chlapce, s timhle jsem si taky uzil, zeptej se llamelika...   :D, ale zaplatpanbuh to dopadlo dobre  ;). velmi doporucuji  NEmenit si kontaktni email, protoze se dostanes diky zminovanemu erroru do nekonecneho cyklu....

2 admini: kdyz uz jsme u toho, predpokladam, ze se jedna problem na celym .ic? nebo jen tady? ani nelze primo pristupovat k User CP... chtelo by s tim neco delat, uz je to takhle delsi dobu .... ( vim vim, snadno se rekne, ... , ale od toho snad admini jsou, ne? :D )
Knowledges are powerful weapon

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #2 on: April 09, 2008, 12:52:57 PM »
Duvod je jednoduchej - bezpecnost fora - NO COMMENT.
Kazdemu komu se tak stane poslete mi nove heslo na PM a ja vam jej zmenim - co je s databazi netusim, zkousel jsem ji opravit ale nepomohlo - predpokladam problem na ic.
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #3 on: April 17, 2008, 12:31:45 PM »
Jeste abych to tady objasnil - expirace hesla je aplikovana pouze u "registered" userś - z prozaickeho duvodu - to jsou useri kteri odpovi na ver.email - cili jsou registrovani a maji nejaka prava - ovsem registraci take muze skoncit jejich aktivni cinnost - proto jsou takto omezeni aby si hlidali sva aktiva na boardu.
Ve vyssich stupnich tato restrikce neni.
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]