Author Topic: Obsidium 1.2.0.0. - 1.3.3.1  (Read 532 times)

Tomasito

• Newbie
  • *
Obsidium 1.2.0.0. - 1.3.3.1
« on: April 19, 2008, 02:22:26 PM »
Ahojte, stretol sa s niekto z vas uz s touto ochranou? Na nete som nasiel jeden tutorial ohladom unpacku a zopar srciptov do ollyho ale viac nic. V podstate som s tym velmi nevedl hnut. Najpr sa mi to aj darilo aspon atachnut a aj dat BP na GetWindowTextA pri zadavani serialu.. ale potom mi uz prestalo ficat aj to  :rolleyes: . Zrejme to bude zas v nastaveniach olly..

(inak Peid hlasil FSG, no Descan aj die_0.64 hlasia Obsidium, tak je to tak na 80% ze je to obsidium)

Tak ak by ste mali trochu volneho casu, skuste sa mi na to pozriet a dat zopar tipov.

http://download.instaluj.cz/internet-site/stahovace-souboru/bulk-image-downloader/bid_1_28_setup.exe

Prajem pekny vikend

bY ToMA$iTo!.sk

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
Re: Obsidium 1.2.0.0. - 1.3.3.1
« Reply #1 on: April 20, 2008, 05:39:01 PM »
Ty mas uzasnou schopnost si vybrat vzdycky neco "best" :)
Obsidium bych radil k vubec nejzaludnejsim a nejlepsim packerum zhruba na uroven ExeCryptoru.

Stolen bytes na OEP
API redirect (+ cc check na API)
int3 check
a ruzny vychytavky se stackem

Asi fakt lepsi nejak to attachnout a zkusit trasovat zabaleny..
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

HypnotiX

• [CSCF]
  • Newbie
« Reply #2 on: April 20, 2008, 08:07:01 PM »
Podle me to pujde, nejake info je tady
Code: [Select]
http://www.tuts4you.com/download.php?view.2024
jenom se pohrabat v IAT, jsou tam emulovane fuknce.
OEP: 00007C8C   IATRVA: 001DB218   IATSize: 000009A4

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #3 on: April 20, 2008, 08:43:13 PM »
Asi 4 - nebo 5 API se mi  podarilo jeste opravit - ale porad to jeste neni ono.....:mad:
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

Tomasito

• Newbie
  • *
« Reply #4 on: April 20, 2008, 11:44:16 PM »
To ze tu postnem veci tipu Obsidium alebo HW fingerprint je preto lebo tam koncia moje vedomosti.. :)  aby ste si zas nemysleli ze co target to "best" :) obcas proste na nieco nove natrafim.. tak to poslem sem. Zatial sa mi nestalo aby ste mi neposlali aspon link na nejaky tut.. takze si to cenim. A s kazdou blbostou tu zas chodit nechcem... myslim ze je to pomer 1 k 25. Jeden "best" z takych 25 ktore zvladam. Ale aj tak.. na vas nemam  :rolleyes:  Ste borci jednoducho! RESPECT

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #5 on: April 23, 2008, 09:54:24 AM »
No - hrabal jsem se v tom jeste v nedeli - unapck bohuzel nemam funkcni (fuck nenavidim tyhle monstr packery) - ale pokud bys chtel ciste vypocitat serial - da se to v pohode vytrasovat (a samozrejme dopocitat - doufam ze tam nezapocitali CRC)
Staci najit OEP (neni problem) a pak si dat BPX na inkriminovany mista...vecer muzu poslat vic.
[TiME4CRiME]

Tomasito

• Newbie
  • *
« Reply #6 on: April 23, 2008, 07:30:47 PM »
Bolo by super ak by si to aspon trosku priblizil.. Aspon hruby postup a mozno nejake to nastavenie ak je dolezite. V podstate ja povazujem soft za "zdolany" resp. jeho ochranu aj vtedy ak zistim serial aj bez unpacku..

K tomu co ste pisali tu hore.. tam som sa uplne stratil  :(  Nemam vela skusenosti s repairom a tymi vecami.. Este Aspack, a Armadillo.. to zvladam na 80%. Nie zeby sa mi to nechcelo naucit, ale skor sa nemam s kym poradit. Tutorialy pouzivam ak niecomu nerozumiem, ale vsetko konci v bode ak sa zacnu diat ine veci ako by sa mali  :rolleyes:

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #7 on: April 23, 2008, 09:28:26 PM »
OK - tag jen velmi "strucne" - Hypno urcite rekne bliz - urcite se v tom taky hrabal a serial uz mozna ma v hlave :)

Posilam nastaveni olly - v podstate zatrhly vse -  dulezity je "Integer division by 0" (exception co vidis v nejhorsim pak pridej ty co ti vyskoci)
OEP nebudu popisovat - posilam script - az se ti zastavi OEP je na 407C8C.
Pak dej pravy tlacitko mysi a "Remove anaysis from module"
Pote staci BPX nekde kolem mista ktery tam vidis na dalsim obrazku (protrasoval jsem se dal az k nacitani jejich numera a pote meho zadaneho - jedine co vim ze jsou to pouze znaky 1-9 a a-z , ale ted uz presne nevim kde to je - staci se vnorit do call-u a byt trpelivy)
Takze zatim tak....vic nevim - momentalne se trapim s VPN tunelem :mad:
[TiME4CRiME]

Tomasito

• Newbie
  • *
« Reply #8 on: April 24, 2008, 03:15:54 AM »
Dik za odpoved.. je to viac ako som cakal, pozriem sa na to.