spoteny budes dnes ty, ked budes obimat gauc novy 
ty reseto! clovek ti nieco napise a ty to hned vyuzijes proti nemu

rozmysla iba v 1 a 0
, to je kok ... Jeden u nas v skole chodil stale v dlhom ciernom kozennom kabate, handsfree stale v jednom uchu
... podla mna pocuval sinusovku
podla mna pocuval p-cko, a pod tym kabatom si mastil vianocku/vyfuk
Hlavne je mat predstavivost a byt trosku dementny... (to bolo s urazkou)
aha, takze tu dementnost uz splnas - takze uz len v predstavivosti si precvicit

nobody knows who i'm ... ring 0 je smak, under the hood of THE hood
...
mamma mia, a ty r0 robis cez drivery alebo callgate-y??

Pravda. Kto si to mysli, jeho ego je ako bublina, velke ale prazdne.
asi ftaaak - ako sa hovori, imidz je nanic, KOFOLA!

Mudro! Niet nad to, ked ti kamosi zavolaju, ze sa v ten vecer naskace do aut a ide sa do ulic A ty ozaj mozes, nie si daleko v prdeli za horizontom niekde!
asi ftaaaak, akurat ze nei auta ale pesibusy sa nastartuju - vykaprujueme sa do parku tam tam sa dame dole, pod obraz bozi - a nakoniec skocime na disco odpalit nejaky chickendance a nakoniec ist rano o 4-5 domov rozbity jako sykorka. TAK TOTO BY MI FAKT CHYBALO(aj ked nie len to)!!

latino babe 
ja skor nieco taketo -
http://www.dirtyangels.net/gallery.php
Ok, nebudem napinat, prezradim. Mna zobrali ako programatora C++ a tvrdili, ze pre programatorov nedrzia volne pozicie. Proste ked dojde niekto schopny tak ho zoberu a nejaku poziciu mu spravia na mieru.
a to kedy tvrdili?? ved ked robili tu ulohu(3537.sk), tak bola logika veci, ze niekoho aj zoberu predsa nie?
C++ FTW :-P
Schvalne by ma zaujimalo ako by si v masm robil nieco taketo (a hlavne ako dlho):
struct eventcomp {
bool operator() (const int &i1, const int &i2) {
lint tc1 = ship[i1+1].first - ship[i1].first, tm1 = ship[i1].second - ship[i1+1].second;
lint tc2 = ship[i2+1].first - ship[i2].first, tm2 = ship[i2].second - ship[i2+1].second;
cut
cut
cut
swap(number[pos], number[pos+1]);
if (pos-1 >= 0 && ends_before(ship[pos], ship[pos-1]))
event.insert(pos-1);
if (pos+2 < n && ends_before(ship[pos+2], ship[pos+1]))
event.insert(pos+1);
}
nooo, take nieco by som nikdy nepravil, lebo tento kod mne nehovori NIC! takze tak, ja som hrdy assemblerista - ale, nebol by problem to skompilovat, zistit co je to a spravit z toho ovela rychlejsi kod

btw, sa cudujem preco beru ceckarov ked v asme by bol kod ovela rychlejsi a lepsi(kompaktnejsi) - napr ako to maju v grisofte(analytik + coder), nieco poreverzujes a hned a zbastlis tool na odstranenie skodliveho kodu
Dik, vyzera to husto.
aale, dokopy tam nic nie je - v LordPE odstranis tls tablu a v kode potom odstranis tri instrukcie v sn rutine - ak sa nemylim je to trap flag detekcia cez EFLAGS asi - nie som si isty, moc som to nekukal
Praveze presne naopak, zaviedli pravidlo ze ak to neuploadnes z premium konta, tak sa to da stiahnut len 10 krat.
tak o tomto som ani netusil, zda sa ze rapid ide dolu vodou - esteze mame rapid.de(alebo moju oblubenu iskladka.cz)
Uz ked sme pritom, robi sa aj ring -1 re? Napriklad z hypervizora, alebo sledovanim stavu virtualnej masiny v ktorej spustim kod.
"ring -1"? a to take aj je?

to MMx:
presne ako pises... niektore veci sa v cistom asm robia fakt velmi tazko a hlavne zdlhavo... Masm je sice silna zbran, ale na vacsinu veci su asi vhodnejsie nastroje...
Tym samozrejme nechcem nijak znehodnocovat umenie programovania v masm.... 
pokial zrovna nerobis nieco ako adobe photoshop alebo nejake hry, tak sa da asm(masm) pouzit vzdy!