spravne! takze, zmurkaj, kopaj ho do gastanov a je tvoj! a kde mate to rande?? v nejakom bare?? kup mu kofolu bez cukru, bude ti zobat z ruky, oh - ale hlavne nezabudni na to najdolezitejsie, kup slaninove chipse, aby bolo do coho zahryznut 
Navrhol som na racianske myto, kde Zbirka za mlada skladal piesne, romantika
... a potom sa dorazime Absintom80 pod novym mostom 
oh, a nezabudni, ze ked na to dojde, tak treba praktizovat bezpecny sex - cize, kup buzerativ, ci pardon prezervativ - vies ako sa hovori, istota je gulomet
absinth80 je nic moc, kup flasu cierneho 90absinthu! to sa date tak dole, ze domov pridete v plastikovych vreciach na mrtvoly - ale nezabudni, ze absinth sa musi pit rychlo, lebo alkohol sa rychlo odparuje!!!
a aby som nezabudol, tie cigi kup bud cervene marlborky alebo biele davidoffky!!
spravte foto, nieco na styl foto zo stuzkovej. myslim, ze nie som sam, co by rad videl tie xichty 
pozri si nas intranet :DD https://****/intranet/Lists/Contacts/AllItems.aspx?SortField=JobTitle&SortDir=Asc&View=%7B2CC5F34A%2DBC0E%2D43E4%2D8071%2DBB41A458D2CC%7D&FilterField1=JobTitle&FilterValue1=Junior%20Virus%20Analyst
no super, zda sa ze nejaky virus nam samani na fore - mangluje nam linky na eset p