Author Topic: zamrzani targetu po attachnuti do ollyho  (Read 572 times)

Conflict

• g0d i5 just a stat1st1c
  • Senior Member
zamrzani targetu po attachnuti do ollyho
« on: May 13, 2009, 08:36:00 PM »
zdar jak svina,

problem: Spusteny internet explorer 6 a nacteny google. Attachnu IE v ollydbg. Dam nekolikrat F9 pro rozbehnuti stopnutyho IE. Vse vypada oukej, ale nejde obnovit IE, takze nemuzu pokracovat ve svych andelskych umyslech.

reseni: neznam. znate? povezte jak to v olly rozchodit.

Deje se to i u jinych programu. IE sem zvolil jenom jako priklad, protoze ho mate asi vsichni. Zkousel sem orig Ollydbg, Olly's Shadow, OllyIce, OllyDrx.
« Last Edit: May 13, 2009, 08:40:15 PM by Conflict »

pr0p4g4nd4

• [SCF]
  • Senior Member
Re: zamrzani targetu po attachnuti do ollyho
« Reply #1 on: May 14, 2009, 07:32:53 AM »
No neviem odkial si zobral ze IE mame vsichni, napr ja iba mojho ohnivehoLISIAKA :D

Neviem, ale nie je problem v pluginoch? pouzi original olly bez pluginov  :o
Aký je rozdiel medzi mladým a starým chlapom?
Mladému behá piča po rozume, starému po byte...

Kto robí je robot, kto koktá je.. koktavý!

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #2 on: May 14, 2009, 09:34:02 AM »
No neviem odkial si zobral ze IE mame vsichni, napr ja iba mojho ohnivehoLISIAKA :D

Neviem, ale nie je problem v pluginoch? pouzi original olly bez pluginov  :o

Souhlas s obojim - akorat jedna poznamka, spousty lidi ma Firefox a ma i Explorer, protoze jak vime dokud nedostal Mrkvosoft nekolik pokut za nemoznost odebrani jejich paskvilu typu iE a Win Media Player beznym spusobem da se iE odebrat pouze pomoci specialnich "features" coz ne kazdy zvlada...v kazdem pripade jej pokud nepotrebuji kontrolu napr. optimalizace kodu v prohlizeci NIKDY dobrovolne nespoustim, nebot jeste dnes mne desi vyskakovaci okna tohoto prohlizece s nemoznosti se zbavit reklamy na viagru.. :'(
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

Conflict

• g0d i5 just a stat1st1c
  • Senior Member
« Reply #3 on: May 14, 2009, 01:17:43 PM »
nebot jeste dnes mne desi vyskakovaci okna tohoto prohlizece s nemoznosti se zbavit reklamy na viagru.. :'(
ale pomohla ti, a to je hlavni  ;D