Author Topic: Americani o5 strasi  (Read 1255 times)

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
Americani o5 strasi
« on: December 09, 2010, 04:00:42 PM »
Nemuzu si pomoct, ale znovu ziskavam pocit, ze vlada USA jsou neuveritelna banda "chuju" co maj pocit, ze muzou vsechno.
Samozrejme mluvim o WikiLeaks a jeim zakladateli Julianu Assange, ktereho dusi stupidnim oznameni o znasilneni.
Sere mne jak se vsichni boji a davaji ruce pryc od WikiLeaks pod tlakem "panu sveta", proto ocenuji tuto snahu
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/amerika/clanek.phtml?id=685138

At se na mne nikdo nezlobi, ale pokud bysme zde vydali neco co by se mocipanum z USA nelibilo muze nas stihnout uplne stejny osud a to se mi vubec nelibi.

Ale muzeme to zkusit - natahneme sem par dokumentu a uvidime ne? ;)
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

DARKER

• [SCF]
  • Administrator
  • Senior Member
Re: Americani o5 strasi
« Reply #1 on: December 09, 2010, 04:14:25 PM »
WikiLeaks sledujem uz dlhsi cas, skoro od jej zaciatkov, pokial tam boli "nie velmi kompromitujuce" veci tykajuce sa US tak to bolo ok, ale po zverejneni Afganistan / Iraq War logs, Diplomatic Cables a pripravovanej informacii o US bankach, tam nastali tazke casy ...

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #2 on: December 09, 2010, 05:40:34 PM »
No, aby toho nebylo malo tak ted se chystaj zverejnit osobni slozky vsech kdo prosli Guantanamem - je jen otazka casu, kdy se Julian stane "obeti nehody" kterou neprezije...
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

DARKER

• [SCF]
  • Administrator
  • Senior Member
« Reply #3 on: December 09, 2010, 07:26:20 PM »
"Poistil sa" a v pripade i "nahodnej" smrti, budu vydane vsetky dokumenty bez cenzury ...

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #4 on: December 10, 2010, 03:44:25 PM »
Muzete se podilet primo na utocich vyvolanych skupinou Anonymous popr jen vyzkouset jejich botnet LOIC.
[TiME4CRiME]

DARKER

• [SCF]
  • Administrator
  • Senior Member
« Reply #5 on: December 10, 2010, 03:58:19 PM »
http://www.guardian.co.uk/technology/blog/2010/dec/10/hackers-loic-anonymous-wikileaks

Prilozena verzia je manualna a teda musis ju nastavit sam (server etc ...) , existuje aj automaticka kt si parametre aktualizuje zo servera kvoli lepsiemu kontrolovanemu utoku cize user nemusi nic nastavovat ...

DARKER

• [SCF]
  • Administrator
  • Senior Member
« Reply #6 on: December 22, 2010, 08:35:51 AM »
Pirátska strana spustila PirateLeaks http://pirateleaks.cz/

Česká Pirátska strana nadviazala na  WikiLeaks a spustila českú webovú stránku PirateLeaks.cz. Jej cieľom je otvoriť verejnej kontrole činnosť úradov vrátane ich financií.

http://www.aktuality.sk/clanok/178824/cr-piratska-strana-spustila-pirateleaks

pr0p4g4nd4

• [SCF]
  • Senior Member
« Reply #7 on: December 23, 2010, 11:53:48 AM »
neviem co riesite. robte to ako ja, majte v pici a uzivajte si vianoce(v mojom pripade su to vianoce stravene s mojou laskou :P).

VESELE VANOCE, A VSETKO NAJ DO NOVEHO ROKU DETI MOJE! :)
(P)evny (F)tak 2011! ;D
Aký je rozdiel medzi mladým a starým chlapom?
Mladému behá piča po rozume, starému po byte...

Kto robí je robot, kto koktá je.. koktavý!

Z!L0G80

• -=[t4C]=-
  • Senior Member
« Reply #8 on: December 23, 2010, 08:24:31 PM »
vanoce mam jako kazdy rok v pici a travim je tez s mou laskou (PC) ... si to uzijte
-= SmrT SiGNaTuRaM !!! =-

CZerezpiCZkin

• Junior Member
« Reply #9 on: December 24, 2010, 10:35:47 AM »
neviem co riesite. robte to ako ja, majte v pici a uzivajte si vianoce(v mojom pripade su to vianoce stravene s mojou laskou :P).

VESELE VANOCE, A VSETKO NAJ DO NOVEHO ROKU DETI MOJE! :)
(P)evny (F)tak 2011! ;D

pridavam sa k pr0pimu a zelam prijemne a pokojne vianocne sviatky vsetkym. a hooodne zdaru v dalsom roku.  :)
CZpCZ

ilm

• Trial Member
  • **
« Reply #10 on: December 24, 2010, 11:59:27 AM »
 :)  Ako sa nam to pekne rozbehlo s tymi zelaniami... tak aj ja sa pripajam a zelam aj ja pokojne, stastne a vesele vianoce...