Author Topic: BitCoin  (Read 8279 times)

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
BitCoin
« on: November 03, 2013, 12:49:37 PM »
Cus,
co je BitCoin urcite vite. "Lovit" je dneska klasicky se uz nevyplati. Existuje, ale moznost pripsani BitCoinu za sledovani urcitych stranek. Kdyby to clovek mel delat tak pripropocitani cas / vydelek by to taky nebylo na zbohatnuti. Ale napadlo me pouzit klasicky "robot script" a nechat to na nem. Kazda stranka presne po 5 minutach nabidne moznost prejit jinam a nasledne opsani captcha. Napr se muze zacit tady. (zadejte napr. 1DszNL5MmNUbTGmmFN13yb9Fvb2kfuhZZZ do pole a dostanete se na popisovanou stranku)
Napada nekoho jak to zautomatizovat? Captchu bych obesel nejakym captcha sniperem  nemate nejakej takovej script?

Mel by delat asi toto:
- vlozit jeden z 5 ID retezcu
- vstoupit
- pockat 5 minut na button NEXT
- vstoupit
- opsat OCR captcha
- vstoupit
- a to az donekonecna (bez prvniho kroku)

pokud se netrefi captcha znovu nacist stranku. Proste neco podobneho jako robot klikajici na reklamni banner.
« Last Edit: November 03, 2013, 01:02:55 PM by llAmElliK »
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

pr0p4g4nd4

• [SCF]
  • Senior Member
Re: BitCoin
« Reply #1 on: November 04, 2013, 09:55:43 AM »
to sa pytas na tom spravnom mieste tu. ;D neviem, jedine co mi napada je to, ze pohladat na nete nejake boty (ja som ich par nasiel).. predpokladam, ze fungovat nebudu a ze nebude ani dostupny source code k botom. takze, mozno by sa dalo upravit boty podla seba (binarne) - ved sme na reverse engineering fore, tak reverse engineeringujme. 8)
Aký je rozdiel medzi mladým a starým chlapom?
Mladému behá piča po rozume, starému po byte...

Kto robí je robot, kto koktá je.. koktavý!

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #2 on: November 04, 2013, 10:19:13 AM »
to sa pytas na tom spravnom mieste tu. ;D neviem, jedine co mi napada je to, ze pohladat na nete nejake boty (ja som ich par nasiel).. predpokladam, ze fungovat nebudu a ze nebude ani dostupny source code k botom. takze, mozno by sa dalo upravit boty podla seba (binarne) - ved sme na reverse engineering fore, tak reverse engineeringujme. 8)

No  kam jinam, kdyz tady nejvetsi soustredeni clenu ESETu a pro ty to musi byt hracka (v nejhorsim to muzou vyhlasit jako soutez ) ;) A vytvorit si to uplne sam , nevim.. Nejaky scripty jsem samozrejme taky hledal.
« Last Edit: November 04, 2013, 10:24:27 AM by llAmElliK »
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

pr0p4g4nd4

• [SCF]
  • Senior Member
« Reply #3 on: November 04, 2013, 10:31:28 AM »
tusim, ze tych ESETakov nejako precenujes. ;) tusim, ze ich tu uz ani moc nechodi, okrem nejakych vynimiek (z80 a pod.), skor by som ludi oslovoval priamo cez icq, to by bolo lepsie, lebo takto fakt nemas velku sancu oslovit viac ludi.

co sa tyka skriptu, tak v tom sa fakt nevyznam. ale pride mi, ze na rozpoznanie captcha skript staci asi nebude, nie? na to bude nejaky soft treba, asi.
Aký je rozdiel medzi mladým a starým chlapom?
Mladému behá piča po rozume, starému po byte...

Kto robí je robot, kto koktá je.. koktavý!

DARKER

• [SCF]
  • Administrator
  • Senior Member
« Reply #4 on: November 05, 2013, 02:04:45 PM »
Historia sa opakuje :-) v minulosti existovalo kopec takychto projektov, tiez sa "platilo" za surfovanie na strankach. Na masine ti bezal program kt kontroloval ci naozaj surfujes, ci klikas, ci tam nemas robota atd... Samotny SW ti aj hned ukazoval kolko si zarobil, problem je ze nikdy si sa nedostal k zarobenym peniazom ... Chytilo sa na to strasne vela ludi = majitelia na tom zarobili (reklama, sledovanie navstevnosti stranok, mozno spying etc...) Treba sa naozaj zamysliet ci ti niekto nieco da "zadarmo" ... vid podobne podvody na FB (zdielaj a vyhraj ...) Mozno sa aj najde nieco poctive ale velmi mizive % ...

Najlepsie dolovanie bitcoinov sa asi oplati prepozicanim vypoctovej sily pre rozne organizacie kt dostavaju realne za to prachy. Neviem treba pogooglit... Uz su aj virusy kt doluju na infiltrovanych masinach :-) vid http://www.zive.sk/malver-vyuziva-pocitace-na-ziskavanie-bitcoinov/sc-4-a-308234/default.aspx

Ohladom Captcha zaujimave citanie: http://www.zive.sk/ochranny-prvok-captcha-prelomeny-weby-mozu-mat-problem-video/sc-4-a-313256/default.aspx
« Last Edit: November 05, 2013, 02:06:24 PM by DARKER »

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #5 on: November 05, 2013, 02:48:46 PM »
Historia sa opakuje :-) v minulosti existovalo kopec takychto projektov, tiez sa "platilo" za surfovanie na strankach. Na masine ti bezal program kt kontroloval ci naozaj surfujes, ci klikas, ci tam nemas robota atd... Samotny SW ti aj hned ukazoval kolko si zarobil, problem je ze nikdy si sa nedostal k zarobenym peniazom ... Chytilo sa na to strasne vela ludi = majitelia na tom zarobili (reklama, sledovanie navstevnosti stranok, mozno spying etc...) Treba sa naozaj zamysliet ci ti niekto nieco da "zadarmo" ... vid podobne podvody na FB (zdielaj a vyhraj ...) Mozno sa aj najde nieco poctive ale velmi mizive % ...

Najlepsie dolovanie bitcoinov sa asi oplati prepozicanim vypoctovej sily pre rozne organizacie kt dostavaju realne za to prachy. Neviem treba pogooglit... Uz su aj virusy kt doluju na infiltrovanych masinach :-) vid http://www.zive.sk/malver-vyuziva-pocitace-na-ziskavanie-bitcoinov/sc-4-a-308234/default.aspx

Ohladom Captcha zaujimave citanie: http://www.zive.sk/ochranny-prvok-captcha-prelomeny-weby-mozu-mat-problem-video/sc-4-a-313256/default.aspx

Cus

no ja to zkousel "poctive" klikat a bitcoiny mi dorazily. Jinak by me ani nenapadlo to nejak vymyslet (je to nulova hodnota). Dolovani, pokud se nesprahnes s danyma grupama se dneska nevyplati - muzes se trefit hned, ale taky za X let a, uz dnesni prpocty mluvi o tom, ze spotrebovana energie je vetsi, nezli zisk. Navic, se to dneska jede na vykonnych grafikach, nebo rovnou na specialnich cipech. Ale zname to vsichni - nezda se mi, ze by tohle neslo obejit a uz jen pro pocit "sebeukajeni" bych to zkusil.
To ze odmena dorazi mam overeno.
[TiME4CRiME]

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
« Reply #6 on: December 16, 2013, 09:11:34 PM »
No, ale takhle to jde taky... :)
« Last Edit: December 16, 2013, 09:13:24 PM by llAmElliK »
[TiME4CRiME]