Author Topic: Art Money  (Read 454 times)

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
Art Money
« on: June 29, 2005, 05:20:05 PM »
Jak to funguje
 Program (třeba hra) má v paměti ulo?eno, ?e máte např. 250 peněz.
 Vyberete proces který chcete cheatovat a dáte hledat hodnotu 250.
 Program jich najde hodně, ale vy se vrátíte zpět do hry a změníte počet peněz třeba na 377.
 V artmoney budete v druhém kroku hledat v dříve nalezených hodnotách pouze ty, které se změnily na 377.
 Stiskněte tlačítko "upřesnit" a kdy? máte peníze v ramce nalezené, stačí si místo 377 napsat třeba 999 nebo hodnotu zmrazit.
 A teď přijde to nejlep?í, v editoru paměti (přes pravé tlač. my?i na adrese), mů?ete měnit pohledy od integer, pres float po unicode text.
 Jeliko? jde hledat i texty, tak jistě najde i vyu?ití při hledání serials
 Aby toho nebylo málo, tak v podadresáři Tables jsou cheaty do her (482 pod Windows, 67 pod DOSem).

http://www.artmoney.ru/e_download.htm
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]

llAmElliK

• [TiME4CRiME]
  • Administrator
  • VIP
Art Money
« Reply #1 on: June 29, 2005, 05:20:27 PM »
Jeliko? FREE verze neumo?nuje přepínat jazyk - přepi?te v adresáři PLUGIN če?tinu na angličtinu - a máte defaultně CZ  
 Podle mně ten link cos hodil nahoře taky není na PRO - full.
 BTW - zkou?el jsem to na jednom programu kterej "posílá info"po netu - a velmi zajímavý - na?el jsem tam klíč kterým se dá registrovat atd - opravdu pěkná hračka
 Velká síla progromu spočívá v editace paměti - čili je mo?ný napsat si svůj vlastní "script" do programu a přes Art.. měnit hodnoty (podobně jako fungují cheaty do her).
TiME AND CRiME ARE ETERNAL-REVERSE ENGINEERiNG iS MODERN PHiLOSOPHY AND iSN'T CRiME
[TiME4CRiME]