treba je to zacatek budouciho zavreni fora a naslednyho rozpusteni t4c.
S týmto tvrdením súhlasím, toto by fóru jednoznačne neprospelo. Ono, pozrime sa na ?tatistiku... koľko ľudí sa zaregistruje a koľko z nich sa zapojí do RE, prípadne občas niečím u?itočným prispeje? Ja som tu nejaké dva mesiace a odvtedy som tu nikoho takéhoto nevidel, a keď si prejdem star?ie a nov?ie príspevky, tak patria veteránom tohto fóra.
Problém mô?e byť i v tom, ?e t4C má slabú reklamu. Ja som sa stretol s odkazom len v jedinom článku, ktorý sa venoval téme RE.
ohledne toho spamu, tak nejvetsi spamistou je eraser, se svym 1.52 postu/den jednoznacnej Pan Spam
:p
Jo, Conflicťáku, keď si u? tu, nemohol by si uverejniť rie?enia na Anti Victim crackme?
tezko tu budu prirustky podle doporuceni, protoze se vsichni (skoro) chovame na netu hodne anonymne navic me nenapada, kdo by chtel reverzovat.
Súhlasím a so známosťami RE fanatikov som na tom obdobne... či?e som rád, ?e z ČR/SR poznám aspoň vás.
A pokud chcete ,aby se registrovali opravdovi zajemci utvorte easy cme a nechte jej jako vstupni - kontrolu.
Nie je zlý nápad, no aby to nejakého totálneho začiatočníka neodradilo. Ale to u? je celé na dlhú diskusiu. Asi by som takéto dačo zaviedol a kľudne by stačilo hodiť dané vstupné CM do debuggera a bolo by vymalované. Rie?ením bude registračné číslo pre dané meno, ktoré chce daný záujemca na tomto fóre pou?ívať.
Tak?e registrácia by bola jednoduchá. Vy?iada sa od neho meno a e-mail, či?e ako doteraz, no následne sa mu sprístupní vstupné CM a on musí pre svoje meno nájsť správny key. Kam ho po?le, či spôsobom overenia, to u? nechám na tebe. Prípadne rozhodni, akým spôsobom by sa to celé realizovalo, no zbytočne to záujemcov úplne neodradilo.
...
Díky...
a musím do toho zoznamu zaradiť i teba a pochváliť za rie?enia, lebo u? som mal pocit, ?e čo uverením, to si i sám reverznem.
To nebudou spameri ale boti si myslim.
Takýto bot by bol určite dokonalým nástrojom ka?dého spamera. :rolleyes: Jak hovorí llAmElliK, ide o manuálne registrácie.